21.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Φώφη Γεννηματά: Η συγκινητική ανάρτηση του συζύγου της ανήμερα των γενεθλίων της

Ειδήσεις Ελλάδα

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021, 14:15

Η Φώφη Γεννηματά, θα έκλεινε σήμερα τα 57 της χρόνια, καθώς ήταν γεννημένη στις 17 Νοεμβρίου, όμως έφυγε από την ζωή στις 25 Οκτωβρίου μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Φανερά συγκινημένος, ο σύζυγός της Ανδρέας Τσούνης έκανε μια φορτισμένη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με φωτογραφίες συνοδεύοντάς το με στίχους από το Μονόγραμμα του Οδυσσέα Ελύτη, σημειώνοντας στο τέλος: «Σήμερα θα έκλεινες τα 57».

«Θά πενθώ πάντα μ’ ακούς; γιά σένα, μόνος, στόν Παράδεισο. Θά γυρίσει αλλού τίς χαρακιές. Τής παλάμης, η Μοίρα, σάν κλειδούχος. Μια στιγμή θά συγκατατεθεί ο Καιρός. Πώς αλλιώς, αφού αγαπιούνται οι άνθρωποι. Θά παραστήσει ο ουρανός τα σωθικά μας. Καί θά χτυπήσει τόν κόσμο η αθωότητα.

Μέ το δριμύ του μαύρου του θανάτου. Στόν Παράδεισο έχω σημαδέψει ένα νησί. Απαράλλαχτο εσύ κι ένα σπίτι στή θάλασσα. Μέ κρεβάτι μεγάλο καί πόρτα μικρή. Έχω ρίξει μες στ’ άπατα μιαν ηχώ. Νά κοιτάζομαι κάθε πρωί που ξυπνώ.

Να σε βλέπω μισή να περπατάς στο νερό και μισή να σε κλαίω μες στον παράδεισο. Σήμερα θα έκλεινες τα 57», έγραψε ο Ανδρέας Τσούνης.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό