28.6 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Φόρεσε ξανά γραβάτα με ελληνικές σημαίες

Ειδήσεις Ελλάδα

Η αγάπη του για την Ελλάδα είναι γνωστή και προέρχεται και από τις ελληνικές του ρίζες. Έτσι, δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ο Βασιλιάς Κάρολος επέλεξε μία γραβάτα με ελληνικές σημαίες, σε ακόμη μία δημόσια εμφάνισή του. 

Ο Βασιλιάς Κάρολος φόρεσε τη συγκεκριμένη γραβάτα κατά την επίσκεψή του στην Ανθοκομική Έκθεση του Τσέλσι, όπου πήγε συνοδευόμενος από τη βασίλισσα Καμίλα, η οποία για την περίσταση επέλεξε ένα φόρεμα με παγώνια σε σμαραγδί χρώμα. 

Οι γραβάτες με ελληνικές σημαίες φαίνεται πως είναι οι αγαπημένες του Βασιλιά Καρόλου, καθώς αρκετές φορές στο παρελθόν έχει φορέσει αντίστοιχα αξεσουάρ. Η πρώτη φορά που είχε επιλέξει τέτοια γραβάτα, ήταν στα τέλη Οκτωβρίου του 2023, όταν είχε επισκεφθεί την Κένυα. Ακολούθησε νέα εμφάνιση με γραβάτα με ελληνικές σημαίες τον Νοέμβριο του 2023, όταν είχε υποδεχθεί τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας στη Βρετανία. 

Σίγουρα όμως, η εμφάνιση που έκανε τη μεγαλύτερη αίσθηση ήταν τον Δεκέμβριο του 2023, όταν φόρεσε ανάλογη γραβάτα σε συνομιλίες που είχε με τον Ρίσι Σούνακ. Τότε, η συγκεκριμένη επιλογή είχε χαρακτηριστεί συμβολική, καθώς έγινε λίγο μετά την αιφνιδιαστική ακύρωση με απρεπή τρόπο της συνάντησης του Βρετανού πρωθυπουργού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Αντίστοιχη γραβάτα είχε φορέσει ο Βασιλιάς Κάρολος και τον Φεβρουάριο, την επομένη του μνημόσυνου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Και τότε η επιλογή του είχε συμβολικό χαρακτήρα, καθώς δεν είχε καταφέρει να παραστεί στην τελετή, επειδή υποβαλλόταν σε θεραπείες για τον καρκίνο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό