24.8 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Φόνος στην Κυψέλη: «Μας προσέγγιζε με βιντεοπαιχνίδια» – Ανατριχιάζουν οι απολογίες

Ειδήσεις Ελλάδα

Σοκάρουν οι απολογίες των δύο αδελφών για το φονικό της Κυψέλης. «Δεν είχαμε σκοπό να τα χρησιμοποιήσουμε, τα θέλαμε για την προσωπική μας ασφάλεια» φέρεται να υποστήριξαν για τα μαχαίρια.

Ο 17χρονος στην απολογία του υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι το θύμα «σε ηλικία 3-4 ετών με προσέγγιζε με βιντεοπαιχνίδια και μου έλεγε πρώτα θα κάνουμε κάτι μεταξύ μας και μετά θα με άφηνε να παίξω με αυτά, τα οποία τότε οι γονείς μας δεν είχαν την οικονομική ευχέρεια να μας παρέχουν». Σύμφωνα με τον δράστη «στη συνάντηση (σ.σ. με τον αποθανόντα) εμείς τον ρωτούσαμε, γιατί μας προξένησε αυτό το κακό, και εκείνος αποκρίθηκε μιλώντας μας ειρωνικά και απειλητικά. Ειδικότερα, μας είπε να το ξεχάσουμε, “τι θέλετε και τι νομίζετε θα πετύχετε με το να με ρωτάτε συνέχεια για όσα έγιναν”, ενώ στο τέλος μας απευθύνθηκε λέγοντας μας, ότι θα πρέπει να το θυμόμαστε σαν μια ωραία ανάμνηση και ότι ήταν μια ενδιαφέρουσα σεξουαλική εμπειρία μαζί του. (…)Τότε, με τη συμπεριφορά του το θύμα μας προκάλεσε αναφερόμενος σε σχέση με την σεξουαλική κακοποίηση που είχαμε υποστεί από εκείνον στο παρελθόν και αρχίσαμε να ξαναζούμε στο μυαλό μας τα όσα μας είχαν συμβεί και τότε νιώσαμε ασυγκράτητο θυμό, οργή και αγανάκτηση. Γι’ αυτό εκείνη τη χρονική στιγμή θόλωσα, έβγαλα το μαχαίρι και του κατάφερα μαχαιριά στο σώμα του. Κατά τη διάρκεια της πάλης μου με τον θανόντα, αυτός με αντιμετώπισε οπότε στη συνέχεια βλέποντας ο αδερφός μου να βρίσκομαι σε αδυναμία απέναντι του, σε σημείο που τελικά απειλήθηκε η δική μου ζωή, όντας μεγαλύτερος ο θανών, έβγαλε το μαχαίρι και ο αδερφός μου και τον μαχαίρωσε».

Ο αδελφός του δράστη, ο 19χρονος υποστήριξε ότι «το γεγονός που με τραυμάτισε περισσότερο απ’ όλα ήταν η στιγμή που υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας σε σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε ο αδερφός μου, ενώ εμένα με είχε βάλει να παρακολουθώ μήπως έρθει κανένας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό