31.9 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

«Φόβοι ότι οπαδοί της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού θα βρίσκονται ανάμεσα σε αυτούς της Φιορεντίνα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην Ιταλία αναφέρουν πως υπάρχει κίνδυνος ώστε οπαδοί της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού να έχουν προμηθευτεί εισιτήρια στην κερκίδα της Φιορεντίνα προκειμένου να προκαλέσουν επεισόδια.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League στην «OPAP Αrena» το βράδυ της Τετάρτης (29/5, 22:00) και θέλει στην παρθενική του εμφάνιση τόσο στην διοργάνωση όσο και σε ευρωπαϊκό τελικό να κατακτήσει το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Ωστόσο, μεγάλος είναι και ο φόβος των επεισοδίων, παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Ο απεσταλμένος της εφημερίδας «Gazzetta dello Sport» μίλησε για τον μεγάλο τελικό αλλά και στα μέτρα που έχει πάρει η ελληνική αστυνομία για τον τελικό, με 6.000 αστυνομικούς.

Παρ’ όλα αυτά τονίζεται πως υπάρχει κίνδυνος να βρίσκονται στην «OPAP Arena», οπαδοί της ΑΕΚ ή του Παναθηναϊκού, καθώς αρκετά εισιτήρια του τελικού μπορεί να έχουν καταλήξει στα χέρια τους και θα βρεθούν στο γήπεδο με μπλούζες «βιόλα» για να φωνάξουν κατά του Ολυμπιακού.

Και ενώ δεν θα φέρουν διακριτικά, μπορεί να προκαλέσουν επεισόδια, κι αυτός είναι ένας κίνδυνος που καλείται να αντιμετωπίσει η ελληνική αστυνομία. Μάλιστα, αναφέρεται πως η UEFA βρίσκεται σε επαφές με την ελληνική κυβέρνηση για τα περιστατικά οπαδικής βίας.

«Υπάρχει ένα κλίμα προσμονής για τον τελικό, αλλά και “ποιος ξέρει τι θα γίνει”. Πάντως, στην Αθήνα βρίσκονται και Ιταλοί αστυνομικοί για να βοηθήσουν την κατάσταση», καταλήγει το άρθρο.

 

πηγή sportal.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό