20.6 C
Athens
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Νίκολας Λαπροβίτολα []

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μπαρτσελόνα γνώρισε την ήττα εντός έδρας από την Μπασκόνια για την 4η αγωνιστική της Liga Endesa (89-93), αλλά το αποτέλεσμα είναι το λιγότερο που απασχολεί τους Καταλανούς.

Κι αυτό διότι ο Νίκολας Λαπροβίτολα τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο και εκφράζονται φόβοι ότι έχει πάθει μεγάλη ζημιά. Απέμεναν 3.32 για την ολοκλήρωση της αναμέτρησης όταν ο Αργεντίνος πλέι μέικερ έφυγε στον αιφνιδιασμό μετά από πάσα του Πάρκερ. Στην προσπάθειά του να πετύχει το καλάθι πιέστηκε από τον Λουβαβού-Καμπαρό και πατώντας στο παρκέ το γόνατο «δίπλωσε». Ο Λαπροβίτολα αποχώρησε υποβασταζόμενος και σύμφωνα με την ενημέρωση από την Μπαρτσελόνα τη Δευτέρα (21/10) θα υποβληθεί σε εξέταση μαγνητικής τομογραφίας, για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Ανάλογα με το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει μακριά από τη δράση ο Λαπροβίτολα, η Μπαρτσελόνα είναι πολύ πιθανό να βγει στην αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του, καθώς το πρόγραμμα τόσο στο πρωτάθλημα, όσο φυσικά και στην Euroleague είναι ιδιαιτέρως βαρύ και οι λύσεις για τον τεχνικό ηγέτη της ομάδας Χοάν Πεναρόγια περιορισμένες.

Κορυφαίος των Βάσκων (δεν έπαιξε ο Νίκος Ρογκαβόπουλος) ήταν ο Φόρεστ με 19 πόντους, ενώ από την Μπαρτσελόνα που γνώρισε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα ο Πάρκερ σταμάτησε στους 19 πόντους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό