18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Φωτογραφίες αποκαλύπτουν το πίσω μέρος της vanilla

Ειδήσεις Ελλάδα

Εν αναμονή της κυκλοφορίας της σειράς 12 της Xiaomi στις 12.12 εμφανίστηκε στο διαδίκτυο το πίσω μέρος της έκδοσης vanilla, αποκαλύπτοντας περισσότερα για τη σχεδίασή της,

Εκεί βλέπουμε μια εγκατάσταση τριπλής κάμερας με μια μεγάλη οπή για τον κύριο shooter και δύο ακόμη κάμερες κάτω από αυτήν. Το φλας και ένα μικρόφωνο βρίσκονται ακριβώς δίπλα.

Η φωτογραφία χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία ενός render, ενώ παράλληλα ο Digital Chat Station αποκάλυψε ότι η αρχική κυκλοφορία θα περιλαμβάνει τρία τηλέφωνα, τα οποία θα είναι ελαφρώς διαφορετικά από το λανσάρισμα του Mi 11, στο οποίο το τηλέφωνο vanilla ήρθε πολύ νωρίτερα από το Mi 11 Pro και το Mi 11 Ultra.

Αυτού του είδους ο σχεδιασμός δεν είναι εντελώς νέος για τη Xiaomi αφού τα Mi 10T και 10T Pro είχαν παρόμοια ευθυγράμμιση κάμερας, αλλά με έναν επιπλέον κύκλο στο πίσω μέρος που δεν είχε καμία χρησιμότητα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί επί παντός επιστητού, ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό