33.7 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

«Φωτιές» από δημοσιεύματα του εξωτερικού

Ειδήσεις Ελλάδα

«Φωτιές» έχουν βάλει δημοσιεύματα που συνδέουν τον έμπειρο Βραζιλιάνο μέσο με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα πληροφορίες, από Τουρκία και Βραζιλία αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής, με την τεράστια καριέρα πίσω του, βρίσκεται ξανά στην ατζέντα των Πειραιωτών, και η μεταγραφή του για Ελλάδα δεν είναι απίθανη.

Σύμφωνα με τη Milliyet ο Κουτίνιο, έχει και από αλλού μεταγραφικές σειρήνες, μιας και πρωταγωνιστεί για μια ενδεχόμενη μεταγραφή τόσο στην, Τουρκία αλλά και στην χώρα του, την Βραζιλία. Ο Φελίπε Κουτίνιο, υπενθυμίζουμε, ότι ανήκει στην ομάδα της Άστον Βίλα, την οποία ο Ολυμπιακός απέκλεισε με θριαμβευτικό τρόπο και δύο νίκες, σε Αγγλία και Ελλάδα, καταφέρνοντας έτσι να περάσει στον τελικό της διοργάνωσης, του Conference League. 

Ο ποδοσφαιριστής, μπαίνει αισίως στα 31 του χρόνια, και προς στιγμήν αγωνίζεται με την ομάδα της Αλ Ντουχαΐλ, με την μορφή δανεισμού από την Άστον Βίλα.  Όπως έχει ήδη γνωστοποιηθεί ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να αφήσει στο τέλος της σεζόν την ομάδα του Κατάρ και να επιστρέψει στην Άστον Βίλα με την οποία έχει και συμβόλαιο μέχρι το 2026. 

Ο Βραζιλιάνος, έχει μια διεθνή καριέρα, και μετράει 201 ματς στη Λίβερπουλ και άλλα 106 στη Μπαρτσελόνα, μια ενδεχόμενη μεταγραφή στην ομάδα του Ολυμπιακού λοιπόν, μόνο θετικό πρόσημο θα είχε για τους Πειραιώτες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό