20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Φωτιά – Χαρδαλιάς: Διαχειριζόμαστε 55 πυρκαγιές παράλληλα – Η κατάσταση στα μέτωπα

Ειδήσεις Ελλάδα

Φωτιά – Όλες οι ειδήσεις: Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, προχώρησε σε ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί σε όλη τη χώρα.

Έκτακτη ενημέρωση για την εξέλιξη των πυρκαγιών στη χώρα, πραγματοποίησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, από το Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

Ο κ. Χαρδαλιάς έκανε λόγο για καλύτερη εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα 24ωρα, πλην όμως ακόμα δεν έχει τελειώσει η μάχη.

«Σε καμία περίπτωση δεν εφησυχάζουμε, μια και διαχειριζόμαστε 55 πυρκαγιές παράλληλα αυτή τη στιγμή», είπε χαρακτηριστικά.

«Συνεχίζουμε να δίνουμε μια πολύ μεγάλη μάχη. Όλο το βράδυ δούλεψαν σκληρά οι δυνάμεις για να οριοθετήσουμε τα μέτωπα. Στην Εύβοια όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις, ενισχυμένες, κάνουν προσπάθεια για τον περιορισμό της πυρκαγιάς. Το μέτωπο στη Φωκίδα είναι σημαντικό, όπως και στις άλλες περιπτώσεις όπου υπάρχουν αναζωπυρώσεις», πρόσθεσε ο υφυπουργός.

Κλείνοντας, ο κ. Χαρδαλιάς, ευχαρίστησε για άλλη μια φορά όλους όσοι επιχειρούν στα μέτωπα σε όλη τη χώρα, καθώς όπως τόνισε δίνουν νύχτα και μέρα τον καλύτερό τους εαυτό.

Δείτε την ενημέρωση για τις πυρκαγιές

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο .

Φωτιά στην Αττική: Νέο μέτωπο στα ορεινά της Πάρνηθας

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό