26.1 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Φωτιά στη Σταμάτα: Η στιγμή που μέσα από τις φλόγες ξεπροβάλλει το ουράνιο τόξο

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Πυροσβεστική σε ολόκληρη τη χώρα, με τη σημερινή ημέρα να χαρακτηρίζεται νωρίτερα από τον εκπρόσωπο του σώματος, Βασίλη Βαθρακογιάννη ως η δυσκολότερη φέτος.

Η μεγαλύτερη φωτιά που είναι αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη είναι στη Σταμάτα Αττικής, όπου οι φλόγες απειλούν να εισβάλλουν στα σπίτια της περιοχής και τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να δίνουν μάχη «με νύχια και με δόντια» με το πύρινο μέτωπο.

Στιγμές απελπισίας περνούν οι κάτοικοι της περιοχής, με τον φωτογραφικό φακό του Γιάννη Κέμμου και του flash.gr, να δείχνουν μία αχτίδα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Συγκεκριμένα, τη στιγμή που 10 ελικόπτερα και 12 αεροσκάφη πραγματοποιούν συνεχώς ρίψεις νερού στην περιοχή για να ελέγξουν το πύρινο μέτωπο, ο φωτογραφικός φακός του flash.gr αποτύπωσε τη στιγμή που ένα ουράνιο τόξο ξεπρόβαλλε μέσα από τις φλόγες, μετά τη ρίψη νερού από κάποιο εναέριο μέσο της Πυροσβεστικής.

Όσο… λογικό κι αν είναι το εν λόγω στιγμιότυπο βάσει της φυσικής, αποτελεί αναμφίβολα μία φωτογραφική αποτύπωση του πώς η ελπίδα μπορεί να ξεπροβάλλει μέσα από την απόλυτη καταστροφή…

Καρέ καρέ η στιγμή που το νερό προκάλεσε τη δημιουργία ουράνιου τόξου μέσα από τις φλόγες:

Φωτ.: Γιάννης Κέμμος / flash.gr

Φωτ.: Γιάννης Κέμμος / flash.gr

Φωτ.: Γιάννης Κέμμος / flash.gr

Φωτ.: Γιάννης Κέμμος / flash.gr

Φωτ.: Γιάννης Κέμμος / flash.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό