25.1 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Φωτιά στην Ηλεία: Διπλασιάστηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις – Στο νοσοκομείο πυροσβέστης

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένας ακόμη πυροσβέστης τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της φωτιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά είναι αρκετά δύσκολη και έχει γίνει μεγάλη κινητοποίηση από αέρος και απ’ το έδαφος

Πλησιάζει τα σπίτια η φωτιά που εκδηλώθηκε το πρωί της Πέμπτης σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Άγναντα του Δήμου Ήλιδας, στην Ηλεία.

To view this please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that
supports HTML5

Παράλληλα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ένας ακόμη πυροσβέστης, τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά την διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύονται συνεχώς προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά που καίει ενώ νωρίτερα ένας πυροσβέστης υπέστη εγκαύματα στα άκρα κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της φωτιάς.

Αρμόδιες πηγές αναφέρουν ότι η πυρκαγιά είναι αρκετά δύσκολη και έχει γίνει μεγάλη κινητοποίηση από αέρος και απ’ το έδαφος.  Το θετικό είναι ότι το δάσος στα ανατολικά, νοτιοανατολικά είναι δρυς και όχι πεύκο.

Στο μέτωπο της φωτιάς, επιχειρούν πλέον 36 οχήματα, 115 πυροσβέστες, 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων ,6 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

Δείτε την μεταφορά στο νοσοκομείο του 2ου τραυματία πυροσβέστη: 

To view this please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that
supports HTML5

Ο πρώτος τραυματίας πυροσβέστης διακομίστηκε και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, «Άγιος Ανδρέας», της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες γλίτωσε τα χειρότερα λόγω του ότι ήταν άρτια εκπαιδευμένος και έφερε το σύνολο των απαραίτητων μέσων ατομικής προστασίας σε αντίθετη περίπτωση θα είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα.

φωτογραφίας εξωφύλλου: Patrisnews

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό