24 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Φωτιά στην Αιτωλοακαρνανία: Η στιγμή της έκρηξης στο εργοτάξιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένας εργαζόμενος έχασε τη ζωή του από έκρηξη που σημειώθηκε σε εργοτάξιο πίσσας στη Λεπενού Αιτωλοκαρνανίας, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, την ώρα που εργάτες προσπαθούσαν να λειτουργήσουν μηχάνημα που χρησιμοποιείται για ασφαλτοστρώσεις, αυτό πήρε φωτιά και εξερράγη.

Αν και ο ένας εργάτης πρόλαβε και απομακρύνθηκε, ο 52χρονος χειριστής δεν τα κατάφερε και εγκλωβίστηκε στο μηχάνημα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Ο ιδιοκτήτης του εργοταξίου και οι αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού αναμένεται να μεταβούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας για να καταθέσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 52χρονος που έχασε τη ζωή του είχε έρθει προ ημερών από την Αθήνα για να εργαστεί στο εργοτάξιο.

Μεγάλη κινητοποίηση από την Πυροσβεστική

Το εργοτάξιο, στο οποίο υπάρχουν πολλά εύφλεκτα υλικά, βρίσκεται σε δασική έκταση και στο σημείο έσπευσε μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής για να περιορίσει τη φωτιά που εκδηλώθηκε μετά την έκρηξη.

Συγκεκριμένα, στο εργοτάξιο επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα, με το πύρινο μέτωπο να έχει τεθεί πλέον υπό έλεγχο, ενώ στο σημείο βρίσκονται και οχήματα της ΕΛ.ΑΣ., όπως επίσης και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σορός άνδρα εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε εργοτάξιο παρασκευής ασφαλτομίγματος στην περιοχή Λεπενού Αγρινίου.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 25, 2024

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες άλλα δύο άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης στο εργοτάξιο:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό