25.8 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Φωτιά Πάτρα: Νεκρός άνδρας από πυρκαγιά σε μονοκατοικία []

Ειδήσεις Ελλάδα

Φωτιά Πάτρα: Τραγωδία στην Πάτρα όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε μονοκατοικία.

Φωτιά Πάτρα: Νεκρός ανασύρθηκε ένας άνδρας από φλεγόμενη μονοκατοικία στην Πάτρα. Οι πυροσβέστες ανέσυραν τον άτυχο άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του, ύστερα από την επιχείρηση κατάσβεσης. Η φωτιά που εκδηλώθηκε χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια, ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου σε μονοκατοικία, επί της οδού Παύλου Μελά στην Παραλία Πατρών.

Στο συμβάν επιχειρούν 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα. Η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο άνδρας ήταν υπέργηρος, 99 ετών και ζούσε μόνος του.

Νεκρό ηλικιωμένο ζευγάρι

Η είδηση από την Πάτρα έρχεται λίγες ώρες μετά την τραγική κατάληξη που είχε η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίς το πρωί της Παρασκευής σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Απέλλου και Σβώλου στη Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, μία 77χρονη γυναίκα και ο 78χρονος σύζυγός της εντοπίστηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους. Οι αρχικές πληροφορίες από τα τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν πως το ζευγάρι δεν ήταν στο σπίτι του όταν ξέσπασε η φωτιά. Λίγη ώρα αργότερα, όμως, η εξέλιξη ήταν τραγική. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές μικρής εκτάσεως στο διαμέρισμα.

Στο σημείο κοντά στην Αγίας Σοφίας επιχείρησαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής – 24 πυροσβέστες με 10 οχήματα- και με την βοήθεια γερανοφόρου οχήματος έθεσαν υπό έλεγχο την φωτιά. Απεγκλωβίστηκαν οι ένοικοι των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας ενώ έκλεισαν οι γύρω δρόμοι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Άγνωστα παραμένουν τα αίτια από τα οποία προκλήθηκε η φωτιά. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό