23 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Φωτιά Αττική: Βρέθηκε απανθρακωμένη σoρός γυναίκας στο Πάτημα Βριλησσίων

Ειδήσεις Ελλάδα

Απανθρακωμένη σορός, που πιθανότατα ανήκει σε γυναίκα, βρέθηκε εντός κτίσματος επαγγελματικής χρήσης στο Πάτημα Βριλησσίων.  Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το μακάβριο εύρημα φέρεται να εντοπίστηκε από πυροσβέστες.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μια γυναίκα που εργαζόταν σε βιοτεχνία στην περιοχή όπου έφτασαν οι πύρινες γλώσσες από τη φωτιά στην Πεντέλη. Την ώρα της πυρκαγιάς, φαίνεται πως δεν κατάφερε βγει από το κτήριο και είχε αυτό το τραγικό τέλος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από τις Αρχές η συγκεκριμένη πληροφορία. Αντίθετα, στην τελευταία ενημέρωση που έγινε από την Πυροσβεστική, ο κ. Βαθρακογιάννης διέψευσε πληροφορίες που ήθελαν να έχει δηλωθεί κάποιο αγνοούμενο άτομο εξαιτίας της φωτιάς.

«Επειδή την τελευταία ώρα, γίνεται αναφορά για αγνοούμενο άτομο στην περιοχή της πυρκαγιάς, σας γνωρίζουμε ότι στιγμής το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος δεν έχει δεχθεί κλήση ή κλήσεις για ανάλογο περιστατικό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό