20.9 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Φωτεινή Μπαξεβάνη: Αυτά είναι τα κοινά στοιχεία που έχει με τον ρόλο της στο Κάνε ότι κοιμάσαι

Ειδήσεις Ελλάδα

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρεται στη σειρά με τα καλύτερα λόγια και φαίνεται πως είναι κάτι που της αρέσει πολύ.

Το σίριαλ έχει αρκετές ανατροπές. Εσύ, όταν διαβάζεις τα σενάρια, ξαφνιάζεσαι από τις εξελίξεις και την τροπή που παίρνουν τα πράγματα;

Οι χαρακτήρες είναι πολύ ολοκληρωμένοι, τίποτα δεν κάνουν χωρίς λόγο και όλα εξηγούνται και δικαιολογούνται στη συνέχεια, και θαυμάζω τον Γιάννη πάρα πολύ για αυτό. Εγώ δεν ξαφνιάζομαι. Από την άλλη, επειδή έχει πάρα πολύ μεγάλη αγωνία η πλοκή, ανυπομονώ να έρθει το επόμενο σενάριο για να δω τι γίνεται και πώς εξελίσσεται η κάθε ιστορία. Το φοβερό είναι ότι, ενώ είμαστε προχωρημένοι στα γυρίσματα, σε σχέση με τα επεισόδια που προβάλλονται, όταν βλέπω τα επεισόδια, τα παρακολουθώ με την ίδια αγωνία σαν να μην ξέρω τι γίνεται στη συνέχεια, ενώ το γνωρίζω.

Τι είναι αυτό που αγαπάς στην ηρωίδα που υποδύεσαι, την Μπετίνα;

Αγαπάω πολλά. Έφτασε σε ένα τέτοιο σημείο, να σκοτώσει τον Στράτο για να προστατεύσει την οικογένειά της, και δεν το έκανε χωρίς ενοχές και τύψεις. Ο τρόπος και το πώς επεμβαίνει στη ζωή της κόρης της, το πώς συμπεριφέρεται, όπως πάρα πολλοί γονείς το κάνουν αυτό, αλλά στη συνέχεια συνειδητοποιεί τα λάθη της.

Εγώ δεν έχω παιδιά, αλλά βλέπω από φίλους και γνωστούς μου τι αμηχανία υπάρχει στο να καταφέρουν να προσεγγίσουν σωστά τους εφήβους, να είναι φίλοι, να προσπαθούν να τους εμπιστεύονται τα παιδιά τους θέλοντας να τα προστατεύσουν, έχοντας μια άλλη εμπειρία ζωής, να μην μπλέξουν σε κάποιες καταστάσεις λόγω του αυθορμητισμού, της απειρίας και της ηλικίας.

Η Μπετίνα είναι κοντά στο παιδί της, θέλει να τα συζητούν όλα και είναι ανοιχτή, αλλά δεν τα κατάφερε μέχρις ενός σημείου. Αυτό σίγουρα βασανίζει πολύ τους γονείς και ειδικά στην εποχή μας που μετά παιδιά θέλουμε να έχουμε μια πιο ανοιχτή σχέση, να είμαστε κοντά και να αφουγκραζόμαστε τι ακριβώς περνούν κάτι συμβαίνει στη ζωή τους.

Έχεις κοινά στοιχεία μαζί της;

Σε όλους τους ρόλους, σε όλους τους χαρακτήρες πάντα θα βρεις ένα κομμάτι στο οποίο θα ταυτίζεσαι. Ειδικά, όταν είναι έτσι καλογραμμένοι, δεν είναι μονοδιάστατοι, έχουν πολλά κομμάτια και αντιδράσεις. Εγώ, από την εμπειρία μου όλα αυτά τα χρόνια που έχω παίξει τόσους ρόλους, πάντα υπάρχει κάτι στο οποίο μπορεί να ταυτιστώ. Σίγουρα έχω κοινά και με την Μπετίνα.

Στα προσεχή επεισόδια, ο σύζυγός της ο Λάκης βρίσκεται στη φυλακή για τη δολοφονία του Χριστόφορου. Η Μπετίνα θα σταθεί στο πλευρό του;

Ναι, φυσικά και θα σταθεί στο πλευρό του Λάκη, γιατί δεν πιστεύει ότι μπορεί να έχει κάνει κάτι τέτοιο. Αλλά και εκείνος μέχρι στιγμής, απ’ ό,τι έχουμε δει, παρ’ όλα όσα έχουν συμβεί, της έχει σταθεί, είπε η Φωτεινή Μπαξεβάνη στο my tv.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό