23.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«Φυσικά θα συνεργαστώ με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αν αθωωθεί»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Αν τα πράγματα αυτά τα έχει κάνει, πρέπει να τιμωρηθεί όσο πιο σκληρά γίνεται. Όμως τόσες καταγγελίες χωρίς φωτιά, καπνός δεν υπάρχει»

Συνέντευξη στην κάμερα του Open Weekend παραχώρησε ο Γιώργος Σουξές το πρωινό του Σαββάτου.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο πρωταγωνιστής της σειράς «Άγριες Μέλισσες» αναφέρθηκε στους προφυλακισμένους συναδέλφους του, Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σουξές σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σχετικά με τις καταγγελίες, η αλήθεια είναι πάντα δύσκολη και άμα δεν αρέσει… τι να κάνουμε. Θα πρέπει να λέγονται όμως τα πράγματα και πρέπει, αν υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι λειτουργούν με αυτό τον τρόπο που λένε ότι λειτούργησαν, να σταματήσουν πια γιατί ο άλλος πηγαίνει να βγάλει το μεροκάματο του και να ζήσει την οικογένεια του. Όχι να υποστεί έναν βιασμό, αν είναι αλήθεια».

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχαμε απλά συνεργαστεί μια, δυο φορές σε κάποιο σίριαλ αλλά για πολύ λίγο. Στις λίγες πρόβες που κάναμε, ήταν ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης. Αυτό έχω να πω. Δεν λέω ότι αυτό ξεπλένει κάποιον, απλώς λέω αυτό που γνώρισα εγώ. Αν τα πράγματα αυτά τα έχει κάνει, πρέπει να τιμωρηθεί όσο πιο σκληρά γίνεται. Όμως τόσες καταγγελίες χωρίς φωτιά, καπνός δεν υπάρχει».

«Αν αθωωθεί, φυσικά και θα συνεργαστώ μαζί του. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη και ότι απόφαση πάρει, αν αθωωθεί, θα είναι χαρά μου γιατί ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός. Γιατί να υπάρχει μετά στίγμα, θα πρέπει να του δώσεις μια ευκαιρία».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό