21.1 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Φυλάκιση ενός έτους για τον Πατρίς Εβρά

Ειδήσεις Ελλάδα

Στις 9 Ιουλίου, το δικαστήριο της Ναντέρ καταδίκασε τον Πατρίς Εβρά σε 12 μήνες φυλάκιση επειδή δεν κατέβαλε συνολικά 900 χιλιάδες ευρώ στην πρώην σύζυγό του, με την οποία είχε δύο παιδιά και από την οποία είναι χωρισμένος εδώ και χρόνια.

Η ποινή περιλαμβάνει αναστολή της αναστολής και προσωρινή εκτέλεση, δεδομένου ότι ο Εβρά υπόκειται ήδη σε ορισμένες υποχρεώσεις που είχε καθορίσει προηγουμένως ο δικαστής, διευκρινίζει η Εισαγγελία της Ναντέρ.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής απέρριψε τις κατηγορίες και μέσω του δικηγόρου του, Ζερόμ Μπουρσικάν, έχει ήδη ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του δικαστή. «Τα γεγονότα αμφισβητούνται. Ο κ. Εβρά έχει ασκήσει έφεση», δήλωσε ο δικηγόρος.

Ο Εβρά ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική καριέρα του το 2019, παίζοντας για τη Γουέστ Χαμ. Προηγουμένως, ο παλαίμαχος Γάλλος διεθνής φόρεσε τις φανέλες των Μόντσα, Νις, Μονακό, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους και Μαρσέιγ.

Με τη Γαλλία συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση πίσω από την Πορτογαλία.

Στην καριέρα του κέρδισε 22 τίτλους, μεταξύ των οποίων ένα Champions League κι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με τη Γιουνάιτεντ, δύο πρωταθλήματα με τη Γιουβέντους και πέντε Premier League με τη φανέλα των «Κόκκινων Διαβόλων».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό