22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Φτιάχνει μομέντουμ με το 2.85 η Ουρακάν

Ειδήσεις Ελλάδα

ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

ΝΤΕΝΙΣ ΜΑΡΚΟ
16.08.2022 | 16:41

Ο Ντιέγκο Νταμπόβε
2022 ESTEBAN FELIX/ASSOCIATED PRESS

Η δράση στην Αργεντινή συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον και για την 14η αγωνιστική της Liga Profesional η Ιντεπεντιέντε φιλοξενεί την Ουρακάν σ’ ένα ματς-παγίδα την ώρα που ο Φαλτσιόνι προσπαθεί να βρει τι πάει λάθος στην ομάδα του. Ποντάρισμα στο 2.85.

Φουλ δράση μεσοβδόμαδα στην Αργεντινή και για τη 14η αγωνιστική το πρόγραμμα της ημέρας κλείνει στο Μπουένος Άιρες εκεί που η Ιντεπεντιέντε φιλοξενεί την Ουρακάν (03:30 LIVE από το SPORT24 ).

Η Ιντεπεντιέντε περνάει εδώ και καιρό μεγάλη κρίση και ο Φαλτσιόνι προσπαθεί να τη στρώσει, έχει όμως πολλή δουλειά μπροστα του. Την προηγούμενη αγωνιστική πήρε τον πρώτο του βαθμό από τότε που ανέλαβε, αφού την προηγούμενη αγωνιστική είχε χάσει από τη Ρίβερ εντός 1-0. Αυτή τη φορά στάθηκε πιο τυχερή και πήρε το 1-1 στο Νέστορ Ντίας κόντρα στη Λανούς. Την κολακεύει το τελικό σκορ πάντως, δεν ήταν πως έπεισε, ίσα ίσα θα μπορούσε να χάσει, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 83’. Ψάχνεται ακόμα ο Φαλτσιόνι και σήμερα αναμένεται να κάνει αλλαγές σε πρόσωπα και σχήματα μέχρι να βρει την κατάλληλη χημεία.

Η Ουρακάν στον αντίποδα διαπρέπει με τον Νταμπόβε και μετά από 13 ματς βρίσκεται στην τρίτη θέση της Liga Profesional και στο -5 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Τουκουμαν που δεν μπορεί να αντέξει τα μεγάλα ύψη. Στην ειδική βαθμολογία βρίσκεται στις θέσεις του Copa Sudamericana. Στο τελευταίο χρονικά ματς κέρδισε τη Σαρμιέντο 4-1 κάνοντας μια άκρως γεμάτη εμφάνιση, που γέμισε όλους αισιοδοξία και κυρίως τον Νταμπόβε.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στη φιλοξενούμενη δεν αναμένονται ιδιαίτερα ρίσκα σε πρόσωπα, προέρχεται από δύο σερί νίκες, ενώ στα δώδεκα τελευταία έχει χάσει μόλις ένα ματς (6-5-1). Πάει σε μια έδρα που συνήθως ζορίζεται, αλλά στην Ιντεπεντιέντε το ζήτημα εδώ και καιρό είναι ψυχολογικό και ο Φαλτσιόνι προσπαθεί να τη στρώσει με αλχημείες. Καλύτερο το κλίμα στην ομάδα του Νταμπόβε, στο 2.85 το διπλό αξίζει το ρίσκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ιντεπεντιέντε – Ουρακάν: 2 (απόδοση 2.85), 03:30

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό