27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Φρενάρει η μεταγραφή Λαμέλα στην ΑΕΚ σύμφωνα με Αργεντινό δημοσιογράφο

Ειδήσεις Ελλάδα

«Παγωμένη»… φαίνεται ότι είναι η μεταγραφή του Έρικ Λαμέλα στην ΑΕΚ, σύμφωνα με τον ίδιο δημοσιογράφο ο οποίος προανήγγειλε την συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η «ένωση» ναι μεν τα έχει βρει σε όλα με τον πρώην αστέρα της Τότεναμ, τόσο στο οικονομικό σκέλος όπου αυτό θα αφορά ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στα 2,5 εκατομμύρια το χρόνο, η συμφωνία έχει επιτευχθεί αλλά ο Αργεντίνος, «παγώνει» την μεταγραφή του, με την ΑΕΚ να κάθεται σε… αναμμένα κάρβουνα και τις επόμενες ημέρες να κρίνονται ύψιστης σημασίας.

Ο  Ουριέλ Ιουγκτ, ο δημοσιογράφος που έκανε γνωστά όλα τα στοιχεία αλλά και την συμφωνία μεταγραφής του παίκτη στους «κιτρινόμαυρους» με ένα νέο ποστ, που αναστάτωσε τους φίλους της ΑΕΚ, αναφέρει ότι προς το παρόν η μετακίνησή του φρενάρει, χωρίς να δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες.

“Προς το παρόν, η άφιξη του Έρικ Λαμέλα στην ΑΕΚ έχει σταματήσει”, έγραψε χαρακτηριστικά το tweet του. Φυσικά δεν σημαίνει ότι η μεταγραφή χαλάει, καθώς όπως σημειώνει και ο Ιουγκτ είναι μια προσωρινή εξέλιξη.

Η ΑΕΚ από την άλλη κρατάει τα χαρτιά της κλειστά στην συγκεκριμένη υπόθεση, και δεν έχει κάνει ακόμη κάποια επίσημη τοποθέτηση, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι μέχρι και το Σάββατο θα έχει υπάρξει η τελική απόφαση σχετικά με την υπόθεση του Αργεντίνου σταρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό