35.5 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Φραστικό επεισόδιο στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κέρκυρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε στη διάρκεια της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κέρκυρα όταν μία πολίτης διέκοψε δυο φορές τον Πρωθυπουργό την ώρα που μιλούσε για τα θέματα της δικαιοσύνης. 

«Έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και για τα μεγάλα πράγματα που μας άφησαν πίσω μας οι εθνικές τραγωδίας, εάν δεν έχουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι να μας το πουν. Δεν αποδίδω  ευθύνη ούτε εγώ ούτε κανείς από εσάς» είπε ο κ. Μητσοτάκης. Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και ο Πρωθυπουργός συνέχισε να μιλά και λίγο αργότερα ακούστηκε και πάλι η ίδια να φωνάζει απευθυνόμενη προς τον πρωθυπουργό. 

«Αν θέλετε να κάνετε φασαρία είναι δικαίωμά σας. Σάς άκουσα, σάς απάντησα, έτσι είναι η δημοκρατία όπως δημοκρατία είναι να έχω το δικαίωμα να μιλήσω στους ανθρώπους που συγκεντρώθηκαν εδώ. Η δημοκρατία δεν είναι α λα καρτ» είπε σε έντονο ύφος ο Πρωθυπουργός.

«Τοξικότητα με lifestyle περιτύλιγμα» 

«Θα πάμε και φέτος σε μία τουριστική σεζόν ρεκόρ» είπε ο Πρωθυπουργός μιλώντας για τη μεγάλη κίνηση που έχει το νησί των Φαιάκων τονίζοντας τη μεγάλη σημασία που έχει για όλη την Ελλάδα η κατεύθυνση των ευρωπαϊκών πόρων από το Ταμείο Ανάκαμψης σε έργα υποδομών αλλά και στην υγεία. 

«Σήμερα πηγαίνουμε στην Ευρώπη με το κεφάλι ψηλά και αυτό μας επιτρέπει να συμμετέχουμε στη συνδιαμόρφωση των αποφάσεων. Ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη, αυτό είναι το στοίχημα της ευρωκάλπης και αυτό μπορεί να διασφαλιστεί μόνο με ισχυρή τη Νέα Δημοκρατία» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η ακρίβεια είναι ο ελέφαντας στο δωμάτιο, ταλανίζει τα νοικοκυριά και τους συνταξιούχους και ξέρουμε πως είναι δύσκολα τα πράγματα, η απάντηση είναι οι υψηλότερες συντάξεις, οι καλύτεροι μισθοί, οι συνεχείς έλεγχοι και η νομιμότητα» τόνισε ο Πρωθυπουργός καλώντας τους μεγάλους  επιχειρηματίες του νησιού να «πληρώσουν περισσότερο» για να βρουν εργαζόμενους. 

«Πρέπει την επόμενη μέρα των ευρωεκλογών η ΝΔ να είναι ισχυρή για να διεκδικήσει περισσότερα αλλά και για να συνεχίσουμε να υλοποιούμε το κυβερνητικό μας πρόγραμμα. Από την αντιπολίτευση δεν ακούμε τίποτα για την Ευρώπη και για τα μεγάλα στοιχήματα της επόμενης μέρας, ξαναζούμε μία επανάληψη ενός προεκλογικού έργου που έχει πληγώσει τη χώρα σε ένα πιο lifestyle περιτύλιγμα με χαρακτηριστικά που δεν έχουν αλλάξει: τοξικότητα και ψέμα αλλά και το τάξιμο δισεκατομμυρίων που δεν υπάρχουν» σημείωσε ο Πρωθυπουργός. 

Το φραστικό επεισόδιο στο 22ο και στο 26ο λεπτό 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό