20.1 C
Athens
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024

Φρίκη στο Ηράκλειο: Στη φυλακή πατέρας που βίαζε, βασάνιζε και εξέδιδε την κόρη του

Ειδήσεις Ελλάδα

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης μιας ανήλικης στο Ηράκλειο, την οποία βίαζε και βασάνιζε ο ίδιος ο πατέρας της από 15 ετών, ενώ παράλληλα την εξέδιδε και σε άλλους άνδρες.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Cretalive, ο 50χρονος κρίθηκε ένοχος από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης για σεξουαλική κακοποίηση, εμπορία ανθρώπων και άλλα αποτρόπαια αδικήματα και του επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης 17 ετών.

Η κοπέλα ήταν μόλις 15 ετών όταν ο 50χρονος τη βίασε για πρώτη φορά, ενώ δεν άργησε να την εκμεταλλεύεται παρά τη θέλησή της, εκδίδοντάς τη σε ξένους, ακόμα και γνωστούς επιχειρηματίες, έναντι αμοιβής, παγιδεύοντάς τη με τον φόβο.

Ο πατέρας «προαγωγός» και ο «παππούς»

Συγκλονίζουν όσα αποκάλυψε με την πρώτη καταγγελία της η σήμερα 22χρονη κοπέλα, στην οποία είχε προβεί όταν είχε ενηλικιωθεί.

Είχε πει τότε ότι ο πατέρας της τη βίασε για πρώτη φορά ένα βράδυ σε αυτοκίνητο. Απείλησε ότι θα την σκοτώσει αν αποκάλυπτε το «μυστικό», και τρεις μήνες αργότερα, την βίασε ξανά, έκτοτε επανειλημμένα.

Λίγους μήνες αργότερα, άρχισε να εμπορεύεται την ίδια του την κόρη. Η «επιχείρησή» του φέρεται να ξεκίνησε με πρώτο πελάτη έναν ηλικιωμένο επιχειρηματία. Η κακοποίηση του κοριτσιού είχε όμως ρίζες και στην παιδική της ηλικία.

Το ίδιο το κορίτσι σε κατάθεση του είχε περιγράψει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες το «δειγματισμό» της σε ηλικιωμένο επιχειρηματία:

«Σου αρέσει;» ρώτησε ο πατέρας τον ηλικιωμένο πελάτη μπροστά στο …εμπόρευμα. «Ωραία κοπέλα» φέρεται να απάντησε εκείνος. Τότε, πήγε στο αυτοκίνητο, όπως της είπε ο πατέρας, όσο οι δύο άνδρες συνομίλησαν για λίγο. Μετά ο παππούς κατευθύνθηκε προς το μέρος της ανήλικης και της έδωσε στο χέρι 500 ευρώ, τα οποία παρέδωσε αργότερα στον πατέρα της.

Η παθούσα υποστηρίζει ότι ο πατέρας την υποχρέωνε να συναντά τον «παππού» σε καθημερινή βάση σε δύο διαμερίσματα ιδιοκτησίας του, στο Ηράκλειο, ενώ εξαναγκαζόταν να πίνει αλκοόλ και να κάνει χρήση χασίς ώστε να κάμπτεται η αντίδραση της.

Ο 50χρονος φέρεται από παιδί να την χτυπούσε, να έσβηνε τσιγάρα στο λαιμό της, να την ανάγκαζε να κάθεται γονυπετής για ώρες και την υποχρέωνε να κουβαλά βαριές κούτες με τσιμέντο.

Επιφύλασσε όμως την ίδια μεταχείριση και για τα άλλα μέλη του νοικοκυριού, τη μητέρα και τον γιο του.

Πλέον, μετά την ποινή στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο, άνευ αναστολής, η ελπίδα είναι η φυλακή να τον κρατήσει μία για πάντα μακριά από την οικογένειά του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό