35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Φουλ επίθεση από την Γερμανία του Νάγκελσμαν – Αμυντική νοοτροπία για Σκωτία

Ειδήσεις Ελλάδα

Όλα είναι έτοιμα για την αρχή του Euro 2024 με τον αγώνα της Γερμανίας, εναντίον της Σκωτίας στο Μόναχο (22:00, ΕΡΤ1). Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, έχει επιλέξει όλους τους καλούς παίκτες του για τον εναρκτήριο παιχνίδι, ενώ η χώρα από το Νησί πηγαίνει φουλ… άμυνα. 

Η Eθνική Γερμανίας, θα ξεκινήσει με τον Μάνουελ Νόιερ στην εστία, με τον έμπειρο κίπερ να έχει τους Γιόσουα Κίμιχ και Μίτελστεντ στα άκρα, ενώ στα στόπερ τον Αντόνιο Ρίντιγκερ και Τζόναθαν Τα. Με εμπειρία θέλει να «χτυπήσει» στο κέντρο την Σκωτία ο Νάγκελσμαν έχοντας τον Τόνι Κρόος και τον παίκτη της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Ρόμπερτ Άντριχ, ενώ σε θέση επιθετικού χαφ επιλέχθηκε ο αρχηγός Ιλκάι Γκιντογκάν. Στα «φτερά», οι φέρελπις Τζαμάλ Μουσιάλα και Φλόριαν Βιρτς, θα πλαισιώνουν τον Κάι Χάβερτς, ο οποίος θα τοποθετηθεί σαν «ψεύτικο» εννιάρι. 

Ο τεχνικός της Σκωτίας, Κλαρκ, επέλεξε μία αμυντική προσέγγιση για την αναμέτρηση. Ο Γκαν θα έχει μία πεντάδα μπροστά του, με τους Χέντρι, Τίρνι, Πόρτεους να είναι στα στόπερ και στα άκρα οι Ράλστον και Ρόμπερτσον. Στην συνέχεια και στα χαφ, ο Μακτόμινεϊ της Γιουνάιτεντ θα είναι ο «ηγέτης» του κέντρου, μαζί με τον Μακγκρέγκορ. Στην τριάδα της επίθεσης, επιλέχθηκαν οι Μακγκίν, Κρίστι και Τσε Άνταμς σε ρόλο φορ. 

Οι ενδεκάδες:Γερμανία (Νάγκελσμαν): Νόιερ, Κίμιχ, Ρίντιγκερ, Τα, Μίτελστεντ, Κρόος, Άντριχ, Μουσιάλα, Βιρτς, Γκιντογκάν, Χάβερτς.Σκωτία (Κλαρκ): Γκαν, Ράλστον, Τίρνι, Χέντρι, Πόρτεους, Ρόμπερτσον, Μακτόμινεϊ, Μακγκρέγκορ, Μακγκίν, Κρίστι, Άνταμς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό