18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Φορητός προβολέας ViewSonic M2 με ελαφριά και compact σχεδίαση

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ViewSonic ανακοίνωσε τον Ultra-Slim LED προβολέα M2, ο οποίος προσφέρει ανάλυση της τάξης των 1080p και ενσωματώνει WiFi, Bluetooth και ηχεία Harman Kardon. 

 

Ο ViewSonic M2 είναι ένας φωτεινός και ελαφρύς φορητός προβολέας, με native resolution 1080p, δυνατότητες Wi-Fi και Bluetooth, καθώς και ενσωματωμένα premium διπλά ηχεία Harman Kardon, χαρακτηριστικά που τον καθιστούν ιδανικό για όσους θέλουν έναν φορητό προβολέα και όσους χρειάζονται ένα ισχυρό, αλλά ταυτόχρονα compact προβολέα για να διαμοιράζονται multimedia περιεχόμενο.

 

Ο M2 της ViewSonic διαθέτει ασύρματη λειτουργία screen mirroring, η οποία επιτρέπει εύκολη διαμοίραση της οθόνης ενός κινητού τηλεφώνου μέσω του προβολέα. Ο M2 φέρει επίσης την αποκλειστική τεχνολογία Cinema SuperColor+ , Rec.709 και υποστήριξη περιεχομένου HDR για λεπτομερή αναπαραγωγή εικόνων, ενώ είναι και 3D-ready.

 

“Καθώς η αγορά φορητών προβολέων συνεχίζει να αναπτύσσεται και οι τεχνολογίες βελτιώνονται, η ViewSonic δημιούργησε το φωτεινό και ελαφρύ, φορητό προβολέα M2” σημείωσε η Mia Shen, Sr. Business Line Manager of Projectors της ViewSonic. “Με native resolution 1080p, 1.200 LED lumens, ενσωματωμένο screen mirroring και δυνατότητα λειτουργίας χωρίς PC, ο M2 είναι αρκετά ευέλικτος για χρήση σε χώρους συσκέψεων ή ακόμα και κατά τη διάρκεια επαγγελματικών ταξιδιών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παρουσιάσεις Full HD κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ το βράδυ για streaming και παρακολούθηση των αγαπημένων σας εκπομπών”.

 

Ο M2 LED προβολέας με μια ματιά:

Native resolution 1080p (1920×1080)

φωτός LED με φωτεινότητα 1200 LED lumens, έως και 30.000 ώρες χρήσης 

Εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος 12 GB και MicroSD card reader για παρουσίαση περιεχομένου 

Οι επιλογές συνδεσιμότητας: HDMI 2.0, USB 3.0 και 2.0, USB Type A και C καθώς και Audio Out

Δυνατότητες Wi-Fi και Bluetooth, ενσωματωμένη διασύνδεση Smart TV για streaming

Ενσωματωμένα ηχεία Harman Kardon 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό