23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Φοιτητές έφτιαξαν ένα Suzuki Jimny «τέρας» (Video)

Ειδήσεις Ελλάδα

Μερικοί φοιτητές από το πανεπιστήμιο Nihon Automotive College της Ιαπωνίας έφτιαξαν ένα πολύ extreme Suzuki Jimny το οποίο το έδειξαν στην φετινή έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο. Το ονομάζουν Kimun Kamui το οποίο σημαίνει το Βουνό του Θεού, και έχει σημαντικές αλλαγές και βελτιώσεις έτσι ώστε να γίνει το απόλυτο off road τετρακίνητο.
Χρησιμοποίησαν ένα Suzuki Jimny του 2019, το οποίο μετέτρεψαν σε τετράθυρο αυξάνοντας το μήκος του πλαισίου κατά 400 χιλιοστά.
Μιας και οι εμπρός πόρτες έχουν παραμείνει εργοστασιακές, οι πίσω δείχνουν κάπως μικρές, ενώ αυξημένοι είναι οι χώροι για τους πίσω επιβάτες. Το μόνο θέμα είναι ότι το πορτ-μπαγκάζ παραμένει όπως και στην έκδοση παραγωγής αρκετά μικρό.

Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά μέρη έχει αυξηθεί το ύψος κατά 152 χιλιοστά και έχουν τοποθετηθεί τροχοί 17 ιντσών με καθαρόαιμα off road ελαστικά της Toyo.
Υπάρχει ενσωματωμένο βίντσι, μεγάλα πρόσθετα στα φτερά, ένα προστατευτικό περιμετρικά του αμαξώματος, μία μεγάλη φωτεινή μπάρα στην οροφή, αλλά και μία σκηνή στην οροφή για κάμπινγκ.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο 1,5 λίτρων με νέα ρύθμιση και τούρμπο ο οποίος αποδίδει 124 άλογα και 179 Νm ροπή. Στο σαλόνι έχουν γίνει αρκετές off road προσθήκες με νέο σύστημα πολυμέσων, νέα όργανα, δερμάτινο σαλόνι και αυξημένους χώρους για την άνετη φιλοξενία 4 επιβατών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό