Home Περιβάλλον Φοβερή Μαρία Σάκκαρη πήρε την νίκη και την πρόκριση με πλήρη άνεση

Φοβερή Μαρία Σάκκαρη πήρε την νίκη και την πρόκριση με πλήρη άνεση

Ειδήσεις Ελλάδα

Μεγάλη εμφάνιση για την Μαρία Σάκκαρη, που «έσβησε» την αντίπαλό της, Σλόουν Στίβενς πολύ γρήγορα. Η Ελληνίδα αθλήτρια ήταν εκθαμβωτική στο court και με 2-0 σετ και το εκπληκτικό 6-1 6-3 στα games πανηγύρισε την πρόκριση στους «16» του τουρνουά της Μαδρίτης.

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε στο court με ένα πολύ γρήγορο σερί κερδισμένων πόντων στo πρώτο game, κάνοντας το 1-0. Ωστόσο η Στίβενς με άσσο και επιτυχημένο σέρβις στο τέλος έκανε το 1-1 ισορροπώντας τα games. Μετά όμως ακολούθησε η απόλυτη κυριαρχία από την Ελληνίδα αθλήτρια, η οποία κατάφερε με το εκπληκτικό σερί πέντε games να κάνει το 6-1, και να πανηγυρίσει και το πρώτο σετ στο παιχνίδι με εκπληκτικό τρόπο μέσα σε 27 λεπτά.

Στην αρχή του δεύτερου σετ, η Αμερικανίδα, μπήκε πιο αποφασισμένη, με δύο σερί κερδισμένα games πήρε προβάδισμα με 2-1, με την Σάκκαρη να την ακολουθεί και το παιχνίδι να πηγαίνει στα games στο 2-2 και μετέπειτα στο 3-3.

Η συνέχεια ήρθε με την Ελληνίδα αθλήτρια να ανεβάζει στροφές. Τρία κερδισμένα games γρήγορα και τελικό 6-3, «σβήνοντας» πολύ γρήγορα την Αμερικανίδα αντίπαλο σε σχεδόν μία ώρα αγώνα στο court. Ακόμη μια φοβερή εμφάνιση για την Σάκκαρη, που έχει ξεκινήσει με άριστες προϋποθέσεις το τουρνουά της Μαδρίτης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version