26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

«Φλερτάρει» με Μαντί Καμαρά ο ΠΑΟΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μαντί Καμαρά, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει δώσει το «πράσινο φως» για την υπογραφή του μέσου από την Γουινέα, ο οποίος μένει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό.

Ο Μαντί Καμαρά εδώ και αρκετό καιρό δεν υπολογίζεται στους Πειραιώτες και η τελευταία του συμμετοχή είχε έρθει στις 21 Ιανουαρίου, στη νίκη με 2-1 απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το όνομά του είχε ακουστεί αρκετά τους τελευταίους 12 μήνες και για την ΑΕΚ, με τον ΠΑΟΚ πλέον να θεωρείται πως βρίσκεται στην «pole position».

Ο κεντρικός μέσος από την Γουινέα έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στην Ελλάδα από το 2018 κι έπειτα, όταν και αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Αζαξιό. Στο σημείο που εκείνος πίεζε για την μεγάλη μεταγραφή, η οποία ήρθε σε μορφή δανεισμού στη Ρόμα το καλοκαίρι του 2022. Οι τραυματισμοί και ο λίγος χρόνος συμμετοχής, όμως, που έλαβε από τον Ζοσέ Μουρίνιο τον έφεραν πίσω στον Ολυμπιακό.

Ο Καμαρά φέτος αγωνίστηκε 17 φορές στη Super League και σκόραρε δύο φορές, με τον ΠΑΟΚ  τώρα να εξετάζει την απόκτησή του. Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό εκπνέει στις 30 Ιουνίου, κάτι που σημαίνει πως ο Πρωταθλητής Ελλάδας χρειάζεται απλά να συμφωνήσει και να τα βρει με τον ίδιο τον παίκτη ώστε να τον «κλείσει».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό