23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Φιλική νίκη με 3-1 επί της Βέροιας ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ειδήσεις Ελλάδα

Με δύο γκολ μετά το 80′ ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 3-1 της Βέροιας σε φιλικό αγώνα.

Με την διακοπή του πρωταθλήματος για δύο βδομάδες λόγω των αναμετρήσεων του Nations League, πολλές είναι οι ομάδες που έχουν κανονίσει φιλικά παιχνίδια. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μία από αυτές, με τους Ηπειρώτες να υποδέχονται την Πέμπτη την Βέροια επικρατώντας με 3-1.

Η ομάδα του Θανάση Στάικου προηγήθηκε με τον Σταματελόπουλο στο 13′, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε και το πρώτο ημίχρονο. Η «βασίλισσα του βορρά» κατάφερε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 54′ να κάνει το 1-1 με τον Φασίδη. Ένα 1-1 που έδειχνε να μένει ως το τέλος, ωστόσο οι Ηπειρώτες μετά το 80′ ανέβασαν ρυθμό και κατάφεραν να σκοράρουν δύο φορές. Η αρχή έγινε στο 83′ με ωραίο σουτ του Ροσέρο για να διαμορφώσει το τελικό 3-1 ο Τζίμας στο 91′.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Πριόρ, Σόρια, Παντελάκης, Καραχάλιος, Μορέιρα, Ποζνάνσκι, Παμλίδης, Ριένστρα, Μπακαδήμας, Λιάσος, Σταματελόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Αθανασίου, Μπαλάν, Πήλιος, Φοφανά, Μπαγκαλιάνης, Τζίμας, Ροσέρο, Κύρκος, Τσιρης, Αλ. Πήλιος, Ν. Λώλης.

ΒΕΡΟΙΑ (Κώστας Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος (59′ Βενετικίδης), Ντουμάνης (70′ Μουχάλης), Παπαχρήστος, Στίκας (59′ Περδίκης), Μαραγκός, Μασούρας (46′ Κατσούκης), Μπλέτσας (79′ Γιαγτζίδης), Μπουκουβάλας (64′ Μπουόλι), Φασίδης (64′ Δεμηρτζόγλου), Ορφανίδης (65′ Ισαακίδης), Ιωάννου (59′ Χαϊκάλης).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό