31.8 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Φιλική νίκη για την Ελλάδα, 2-0 την Νέα Ζηλανδία

Ειδήσεις Ελλάδα

Επιτυχημένο ήταν το αποψινό φιλικό τεστ της Εθνικής Ελλάδος κόντρα στην Νέα Ζηλανδία στο γήπεδο της Ριζούπολης. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παρουσιάζοντας εξαιρετικό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο επιβλήθηκε με 2-0 και πηγαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για το φινάλε των ομίλων κόντρα στην Γαλλία το βράδυ της Τρίτης στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ ξεκίνησε πολύ δυνατά το ματς και στο 8’ ο Γιακουμάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, η Ελλάδα άνοιξε το σκορ. Ο Κωνσταντέλιας έκανε την σέντρα-σουτ, αιφνιδίασε την αντίπαλη άμυνα και η μπάλα κατέληξε στο πλεκτό, με τον νεαρό μέσο να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με το εθνόσημο.

Στο 13’ ο Γουντ είπε όχι σε ενέργεια του Κωνσταντέλια όπως έκανε και στο 29’ σε κεφαλιά του Κουρμπέλη. Σε εκείνη την φάση, όμως, ο Γιακουμάκης πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 2-0 από κοντινή απόσταση.

Στο 32’ ο Γιακουμάκης αστόχησε σε τετ α τετ ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Γουντ είπε «όχι» στον Τσιμίκα.

Στο δεύτερο μέρος και εξαιτίας των πολλών αλλαγών ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, η Ελλάδα δεν έχασε κάποια μεγάλη ευκαιρία και με άνεση κράτησε μέχρι τέλους το υπέρ της 2-0.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό