27.7 C
Athens
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

Φιλική ισοπαλία χωρίς να εντυπωσιάσει ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Πάφο [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος με 0-0 με την κυπριακή Πάφο. Οι «πράσινοι», δεν εντυπωσίασαν με την εικόνα τους, καθώς δεν είχαν αρκετές ευκαιρίες. Ο Τιν Γέντβαϊ αποχώρησε ως τραυματίας, ενώ ο Τάσος Μπακασέτας λόγω ενοχλήσεων δεν έπαιξε. 

Το «τριφύλλι» μπήκε αρκετά… μουδιασμένο στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Ωστόσο, μετά το cooling-break, ο Ντιέγκο Αλόνσο αποφάσισε να αλλάξει πράγματα στην ενδεκάδα, αλλάζοντας τον Γέντβαϊ, ο οποίος ένιωσε κάποιος ενοχλήσεις με τον Κάρλος Ζέκα, με αποτελέσμα ο Γουίλιαν Αράο να τοποθετηθεί στο κέντρο της άμυνας. 

Στο 32ο λεπτό της συνάντησης, ο Παναθηναϊκός έκανε μία εξαιρετική επίθεση με τον Ντάνιελ Μαντσίνι να προωθεί την μπάλα στον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, χωρίς, όμως, ο Σουηδός να σκοράρει. 

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μία καλή ευκαιρία της Πάφου. Ο Κορέιρα έκανε μία σέντρα σουτ και ο Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι απέκρουσε με υπερένταση (54′). Ο Παναθηναϊκός «απάντησε» στο 64′ με το σουτ του Φίλιπ Τζούρισιτς, το οποίο πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Ίβουσιτς. 

Η μεγαλύτερη ευκαιρία των «πρασίνων» μετά το σουτ του Γερεμέγεφ, ήρθε στο 82′ με τον Τσόκαϊ να κάνει τον Ίβουσιτς να αποκρούσει με τα πόδια. Το 0-0, ωστόσο, παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα. 

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού στο πρώτο μέρος:(Ντιέγκο Αλόνσο): Λοντίγκιν, Κότσιρας, Σένκεφελντ, Γέντβαϊ, Βαγιαννίδης, Αράο, Βιλένα, Λημνιός, Τζούρισιτς, Μαντσίνι, Γερεμέγιεφ. 

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο:Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Φίκαϊ, Αράο, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ρουμπέν, Μαντσίνι, Τζούρισιτς, Βιλένα, Γερεμέγεφ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό