16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Φιλική» ήττα στην πρεμιέρα της νέας σεζόν – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Πρεμιέρα στα φιλικά για τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας για τη σεζόν 2022-23. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν στην Αυστρία τη Ριντ και ηττήθηκαν με 2-0, με γκολ τα οποία σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποίησε το μεγαλύτερο κομμάτι του ρόστερ που έχει μαζί του στην Αυστρία, ενώ να σημειωθεί πως το Σάββατο οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν στο δεύτερο τους φιλικό τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, στις 19:00 ώρα Ελλάδας (COSMOTE SPORT 1 HD – Επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός).

Ήταν κυρίαρχος, αλλά δεν σκόραρε

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός χρειάστηκε κάποια λεπτά μέχρι να καταφέρει να μπει σε αγωνιστικό κλίμα, αλλά δεν άργησε να βρει κάποιες ευκαιρίες. Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» άρχισαν να γίνονται πιο επιθετικοί μετά το πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης. Στο 30′ ο Φαντιγκά έπαιξε ωραία το ένα-δύο με τον Ελ Αραμπί και ο πρώτος ήταν ο τελικός αποδέκτης της μπάλας. Βγήκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά το σουτ που δοκίμασε κατέληξε άουτ.

Έξι λεπτά αργότερα, 36′, ο Κούτρης έκανε το σουτ στην κίνηση με το αριστερό έξω από τη μεγάλη περιοχή, όμως ο τερματοφύλακας έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο 40′ ξανά ο γκολκίπερ της Ριντ αντέδρασε σωστά στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρβάλιο από πλάγια θέση δεξιά. Κάπως έτσι, το 0-0 ανάμεσα στις δύο ομάδες έμεινε μέχρι το σφύριγμα του πρώτου ημιχρόνου.

Έμεινε πίσω, από τη βούλα του πέναλτι

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τους ίδιους παίκτες. Ωστόσο στο 55′ έμεινε πίσω στο σκορ, όταν ο διαιτητής έδωσε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπα στον Μονσχάιν, ο οποίος το εκτέλεσε και άνοιξε το σκορ του αγώνα.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε μαζεμένες αλλαγές και μέχρι ο Ολυμπιακός να βρει τα πατήματά του με τη νέα ενδεκάδα, έγινε το 2-0. Στο 68′ ο Μάρτιν γύρισε από τ’ αριστερά για τον Νουτζ, ο οποίος με πλασε από το ύψος της μικρής περιοχής, σημείωσε το 2-0 στο ματς.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός έψαξε την αντίδραση και είχε στο 90′ μία κεφαλιά του Τικίνιο, μετά από σέντρα του Μπαγκαλιάνη από τα δεξιά, αλλά ο τερματοφύλακας μπλόκαρε σταθερά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π. Μαρτίνς): Κρίστινσον, Ανδρούτσος (Μπαγκαλιάνης), Μπα (61′ Παπαδόπουλος), Μανωλάς (61′ Παπασταθόπουλος), Κούτρης (61′ Σισέ), Κανέ (61′ Εμβιλά), Α. Καμαρά ((61′ Μ. Καμαρά), Φαντιγκά (75′ Κεϊτά), Καρβάλιο (61′ Βαλμπουενά), Ραντζέλοβιτς (61′ Χασάν), Ελ Αραμπί (61′ Τικίνιο).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό