26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Φεστιβάλ Συναυλίες Καλοκαίρι 2024 Θεσσαλονίκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Καλοκαίρι 2024: Η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται για ένα γεμάτο ενέργεια και μελωδίες καλοκαίρι με Φεστιβάλ, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και πλήθος εκδηλώσεων. Το Θέατρο Δάσους, το Θέατρο Γης, το Θέατρο Κήπου, η Μονή Λαζαριστών, η ταράτσα του Μεγάρου Μουσικής αλλά και δεκάδες άλλα υπαίθρια θέατρα και χώροι θα πλημμυρίσουν με χρώμα, μουσική και χαρά.

Είτε είστε λάτρης της μουσικής, του θεάτρου, της τέχνης ή απλά θέλετε να περάσετε ποιοτικά τον ελεύθερο χρόνο σας, και αυτό το καλοκαίρι το cityportal.gr είναι ο ιδανικός σας οδηγός στη Θεσσαλονίκη. Μέσα από το Ημερολόγιο Εκδηλώσεων, ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν και θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τις εκδηλώσεις που ταιριάζουν στα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας.

Φεστιβάλ – συναυλίες – παραστάσεις | Θεσσαλονίκη | Καλοκαίρι 2024

Μια συνοπτική ματιά σε όλα τα φεστιβάλ (συναυλίες – παραστάσεις – πολιτισμός) που γίνονται αυτό το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη

Σημείωση cityportal: Αυτό το άρθρο παρουσιάζει με μια ματιά τα σπουδαιότερα φεστιβάλ που θα γίνουν στην πόλη – ανανεώνεται συνεχώς, με καινούριες πληροφορίες. Για κάθε συναυλία, παράσταση, εκδήλωση γενικότερα υπάρχουν ξεχωριστά άρθρα μέσα στο Ημερολόγιο εκδηλώσεων (ατζέντα)

► Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2024

25 Μαΐου έως 18 Ιουλίου 2024 (Α’ Μέρος)ΧΩΡΟΣ: Μονή Λαζαριστών

Καλλιτέχνες και συγκροτήματα από την Ελλάδα, αλλά και τη διεθνή μουσική σκηνή θα πλαισιώσουν το φετινό μας πρόγραμμα για να μας θυμίσουν πως θέλει νότες και ψυχή για να γιορτάζεις την κάθε μέρα ξεχωριστά! Κι εμείς θα γιορτάζουμε σχεδόν κάθε μέρα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ: Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2024 Πρόγραμμα εκδηλώσεων Α’ ΜΕΡΟΣ (Μάιος, Ιούνιος, Ιούλιος)

► ΚΘΒΕ Φεστιβάλ Δάσους 2024

31 Μαΐου έως 27 Ιουνίου 2024ΧΩΡΟΣ: Θέατρο Δάσους, Θέατρο Γης

To Φεστιβάλ Δάσους 2024 και αυτό το καλοκαίρι είναι το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης.  Για 10η συνεχή χρονιά θα φιλοξενήσει κορυφαίες παραστάσεις και συναυλίες σε όλες τις σκηνές του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ: Φεστιβάλ Δάσους 2024 | Πρόγραμμα Μάιος, Ιούνιος, Ιούλιος

► «Ιούνιος στη Νέα Παραλία» (ΔΩΡΕΑΝ)

4 έως 30 Ιουνίου 2024 ΧΩΡΟΣ:  Αμφιθέατρο του Κήπου των εποχών

Μουσικές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο διοργανώνει τον Ιούνιο στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης ο Σύλλογος «Οι Φίλοι της Νέας Παραλίας».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ: «Ιούνιος στη Νέα Παραλία»

► Φεστιβάλ «Καλοκαίρι 2024 στο Θέατρο Κήπου»

5 Ιουνίου έως 19 Σεπτεμβρίου 2024ΧΩΡΟΣ: Θέατρο Κήπου

Συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και άλλες εκδηλώσεις στο αγαπημένο θέατρο της πόλης. Συνολικά θα παρουσιαστούν 38 εκδηλώσεις, με τις 23 να αφορούν στη μουσική και τις 15 στο θέατρο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ: Φεστιβάλ «Καλοκαίρι στο Θέατρο Κήπου»

► Φεστιβάλ Επταπυργίου 2024

5 Ιουνίου – 23 Ιουλίου 2024ΧΩΡΟΣ: Στο Φρούριο του Επταπυργίου

Έργα και καλλιτέχνες διεθνούς αναγνώρισης σε ένα μοναδικό μνημείο συνθέτουν ένα παζλ που καλύπτει πολύ μεγάλο εύρος καλλιτεχνικών εκδηλώσεων (όπερα, αφιερώματα, βραδιές ποίησης και μουσικής, συναυλίες έντεχνης μουσικής).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ: Φεστιβάλ Επταπυργίου 2024

► Φεστιβάλ Άνω Πόλης 2024 (ΔΩΡΕΑΝ)

6 και 7 Ιουνίου 2024 ΧΩΡΟΣ: Άγιος Νικόλαος Ορφανός στην Άνω Πόλη

To Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και η AMKE olipoli, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Άνω Πόλης – Anopolis World Music Festival, σας προσκαλούν σε ένα διήμερο συναυλιών με μουσικούς του ΤΜΕΤ/ΠΑΜΑΚ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ: Φεστιβάλ Άνω πόλης 2024 | Anopolis World Music Festival

► Καλοκαίρι 2024 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

13 Ιουνίου έως 18 Ιουλίου 2024ΧΩΡΟΣ: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Μαγικές μουσικές βραδιές, όπερα, χορός αλλά και σινεμά κάτω από τα αστέρια, μας περιμένουν και αυτό το καλοκαίρι στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ: Μέγαρο Μουσικής | Πρόγραμμα καλοκαίρι 2024

► 10 χρόνια «Σινεμά με θέα» 

3 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου 2024ΧΩΡΟΣ: Oροφή του κτιρίου Μ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στήνουν από τις 3 Ιουνίου για δέκατη συνεχή χρονιά το καλύτερο θερινό σινεμά, στο πιο όμορφο σημείο της πόλης, την οροφή του κτιρίου Μ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, με την υπέροχη θέα στον Θερμαϊκό Κόλπο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ: «Σινεμά με θέα» 2024 | Οροφή ΜΜΘ (Μ2)

► 25ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ (ΔΩΡΕΑΝ)

20 έως 22 Ιουνίου 2024 ΧΩΡΟΣ: Πάρκο Ξαρχάκου [ΧΑΝΘ]

Ένα πλούσιο πολιτιστικό φεστιβάλ, γεμάτο χορό, βιβλιοπαρουσιάσεις, εκθέσεις φωτογραφίας και θεατρικά δρώμενα, θα πλαισιώσει και φέτος τις πολιτικές συζητήσεις και τις μουσικές συναυλίες του 25ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Κοινωνικής

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ: 25ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ

► EuroPride 2024 Θεσσαλονίκη (ΔΩΡΕΑΝ)

22 έως 29 Ιουνίου 2024 ΧΩΡΟΣ: πολλαπλοί

Το EuroPride 2024, ένα από τα πιο σημαντικά φεστιβάλ υπερηφάνειας LGBTQ+  (ΛΟΑΤΚΙ +) στην Ευρώπη γίνεται στη Θεσσαλονίκη. Η πόλη θα μετατραπεί σε ένα πολύχρωμο και ζωντανό σκηνικό, όπου η αγάπη και η αλληλεγγύη θα γιορταστούν με πλήθος εκδηλώσεων, δρώμενων και καλλιτεχνικών performances.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ: EuroPride 2024 Θεσσαλονίκη | Πρόγραμμα

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ | Θεσσαλονίκη | Καλοκαίρι 2024
► «Προτιμώ… Άννα Βίσση» Tour | Γήπεδο Καλαμαριάς 

Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024ΧΩΡΟΣ: Γήπεδο Καλαμαριάς

Η Άννα Βίσση ταξιδεύει κι αυτό το καλοκαίρι σε Ελλάδα και Κύπρο, χαρίζοντας συναρπαστικές μουσικές στιγμές μέσα από μία μεγάλη περιοδεία, με τίτλο «Προτιμώ… Άννα Βίσση» Tour.

► Η Ελένη Φουρέιρα στo PAOK Sports Arena

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024XΩΡΟΣ: PAOK SPORTS ARENA, Πυλαία

Η Ελένη Φουρέιρα, η κορυφαία pop star που έχει «μαγέψει» όλη την Ευρώπη, επιστρέφει με μία περιοδεία που θα αφήσει εποχή.Μαζί με την Ελένη Φουρέιρα θα είναι ο FY, ο ZAF και ο Dj Bobito

► ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ «Πάντα και Ποτέ Live» | Θέατρο Γης

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2023ΧΩΡΟΣ: Θέατρο Γης

Φεστιβάλ και εκδηλώσεις … μια ανάσα από την Θεσσαλονίκη:
► SANI FESTIVAL 2024

6 Ιουλίου – 10 Αυγούστου 2024ΧΩΡΟΣ: Λόφος Σάνης

Το διεθνώς βραβευμένο φεστιβάλ του Sani Resort φιλοξενεί κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής: Plácido Domingo, Madeleine Peyroux, Tom Jones, Gipsy Kings, και ένα αφιέρωμα στα 100 χρόνια του μεγάλου συνθέτη Μίμη Πλέσσα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ:  Χαλκιδική: SANI FESTIVAL 2024 – Πρόγραμμα

► Φεστιβάλ Πόζαρ 2024 

19 -21 Ιουλίου 2024ΧΩΡΟΣ: Λουτρά Αλμωπίας

Οι συναυλίες κάτω από τα αστέρια στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν στο 12ο+2 Φεστιβάλ Πόζαρ 2024, που διοργανώνει ο Σύλλογος Νέων Λουτρακίου, επιστρέφουν τον Ιούλιο, για ένα καλοκαιρινό μουσικό τριήμερο, στα Λουτρά Αλμωπίας, με πολλή μουσική και φυσικά κάμπινγκ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ:  Φεστιβάλ Πόζαρ 2024 | Πρόγραμμα εκδηλώσεων

…και δεν είναι μόνο αυτές οι εκδηλώσεις που μπορείτε να παρακολουθήσετε. Μέσα στην Ατζέντα – Ημερολόγιο του Cityportal, θα βρείτε τα πάντα, όλα όσα συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη κάθε κάθε μέρα της εβδομάδας. Από θεατρικές παραστάσεις που ξεκινούν τα ταξίδια σας σε κόσμους φαντασίας, συναυλίες που σας ταξιδεύουν με τις νότες της μουσικής, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που σας βυθίζουν στον κόσμο της τέχνης, εκθέσεις που αναδεικνύουν τη δημιουργικότητα, live events που σας κρατούν συντροφιά και πολιτιστικά δρώμενα το ημερολόγιο αυτό καλύπτει κάθε επιθυμία και ενδιαφέρον.

Για να μην χάσετε τίποτα αυτό το Καλοκαίρι, σας προτείνουμε να παρακολουθείτε συχνά το Ημερολόγιο Εκδηλώσεων του cityportal.gr. Εκεί θα βρείτε αναλυτικά:

Πλήρες πρόγραμμα: Όλες οι εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στη Θεσσαλονίκη, από φεστιβάλ και συναυλίες έως θεατρικές παραστάσεις και εκθέσεις.
Χώρους: Πού θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτές που σας ταιριάζουν.
Πληροφορίες: Καλλιτέχνες, συγκροτήματα, ερμηνευτές, ώρες έναρξης, εισιτήρια και ό,τι άλλο χρειάζεστε για να οργανώσετε την έξοδό σας.
Δωρεάν εκδηλώσεις: Μην ανησυχείτε αν ο προϋπολογισμός σας είναι περιορισμένος. Στο cityportal.gr θα βρείτε πλήθος δωρεάν εκδηλώσεων για να απολαύσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

Μην περιμένετε άλλο! Επισκεφθείτε το cityportal.gr και ετοιμαστείτε για ένα αξέχαστο καλοκαίρι γεμάτο μελωδίες, χρώμα και διασκέδαση!

Φωτογραφία Depositphotos

Έξοδος, διασκέδαση, ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη: Αναρωτιέσαι που να πας και τι να κάνεις σήμερα, αύριο ή τις επόμενες μέρες;  Οι Top εκδηλώσεις (συναυλίες, παραστάσεις αλλά και χρήσιμες πληροφορίες και όλα τα ΔΩΡΕΑΝ event που γίνονται στην πόλη, όλα θα τα βρείτε στο ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ του cityportal.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό