19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Φεράν Τόρες: Θετικός στον κορονοϊό μετά την επίσημη παρουσίαση στη Μπαρτσελόνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ήρθε, παρουσιάστηκε και… κόλλησε κορονοϊό ο Φεράν Τόρες, ο οποίος από κοινού με τον Πέδρι αποτελούν τα δύο τελευταία κρούσματα στη μακρά λίστα της Μπαρτσελόνα.

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να γίνει παίκτης της Μπαρτσελόνα και ο Φεράν Τόρες θα μείνει εκτός δράσης, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Λίγες ώρες μετά την επίσημη παρουσίασή του στους Μπλαουγκράνα, το κλαμπ ανακοίνωσε πως ο 21χρονος νεοαποκτηθείς Ισπανός μαζί με τον Πέδρι τέθηκαν σε καραντίνα έχοντας προσβληθεί από την Co-19 και θα απουσιάσουν από τις προπονήσεις το επόμενο διάστημα.

Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι αναβάλλεται και το ντεμπούτο του πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι με τη νέα του ομάδα, το οποίο αναμενόταν στο προσεχές παιχνίδι κόντρα στη Γρανάδα (8/1). Ο «συναγερμός», έτσι, στις τάξεις των Καταλανών καλά κρατεί, τα ενεργά κρούσματα έπιασαν διψήφιο αριθμό (Αμπντέ, Άλμπα, Άλβες, Μπαλντέ, Κουτίνιο, Ντεμπελέ, Ντεστ, Γκάβι) και σίγουρα η ανησυχία για περαιτέρω διασπορά εντείνεται αν υπολογίσει κανείς πως ο Τόρες λίγες ώρες πριν βρισκόταν μαζί με όλο το δυναμικό των Μπλαουγκράνα στο «Καμπ Νόου».

COMUNICADO MÉDICO

Pedri y Ferran Torres han dado positivo por Co-19. Los jugadores se encuentran bien de salud y están aislados en su domicilio. El Club ha informado a las autoridades competentes. pic.twitter.com/SlMe2asfcJ

— FC Barcelona (@FCBarcelona_es) January 3, 2022

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό