25.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Φειδίας: Τι απαντά ο ευρωβουλευτής YouTuber για τις δοκιμασίες των 50 ευρώ

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τον Φειδία Παναγιώτου και τις εξευτελιστικές δοκιμασίες στις οποίες υπέβαλε νεαρούς στην πλατεία Συντάγματος, μαζί με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, έναντι χρηματικής αμοιβής 50 ευρώ. 

Ο Κύπριος ευρωβουλευτής και Youtuber θέλησε να απαντήσει στους επικριτές του, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε σε κυπριακό κανάλι, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είμαι 24 χρονών, κάνω λάθη». 

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις δοκιμασίες στο Σύνταγμα, όπου προέτρεπε νεαρούς να μασήσουν γόπες τσιγάρων, να φιλήσουν αγνώστους στο στόμα ή να βουτήξουν ημίγυμνοι στο συντριβάνι, ο Φειδίας συνέχισε, αναρτώντας ένα βίντεο στο Tik Tok, όπου ανέφερε πως το πιο ενδιαφέρον πράγμα που βρήκε στο Ευρωκοινοβούλιο ήταν το δωρεάν απεριόριστο ανθρακούχο νερό. 

«Είμαι σελέμπριτι στο Ευρωκοινοβούλιο, έχω όλα τα μάτια στραμμένα πάνω μου», σχολίασε ο Φειδίας Παναγιώτου, ο οποίος στις 16 Ιουλίου θα αναλάβει και επισήμως καθήκοντα μαζί με τους υπόλοιπους ευρωβουλευτές, έστω κι αν ο ίδιος έχει παραδεχθεί ότι δεν έχει ψηφίσει ποτέ στη ζωή του. 

Στο μεταξύ, στη συνέντευξη που παραχώρησε σε κυπριακό κανάλι, ο Φειδίας άσκησε κριτική για τους μισθούς των ευρωβουλευτών και τις σπατάλες που κάνουν, ενώ σε βίντεο που είχε αναρτήσει στα social media είχε αποκαλύψει με κάθε λεπτομέρεια τις οικονομικές απολαβές, αλλά και τα προνόμια που απολαμβάνουν οι εκλεγμένοι στο Ευρωκοινοβούλιο. 

Ο ίδιος εξάλλου, αποκάλυψε τις πρώτες δύο προσλήψεις που έκανε στην ομάδα του. Ο πρώτος που προσέλαβε είναι ο δάσκαλος που είχε στο σχολείο, τον οποίο σύστησε ως «κύριο Λουκάνικο», ενώ στην ομάδα του εντάχθηκε και ο νεαρός που μαζί κατάφεραν να φτάσουν τους 2,6 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό