20.2 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Φαράγγι της Σαμαριάς: Η στιγμή που η 35χρονη τουρίστρια καλεί σε βοήθεια αμέσως μετά την κατολίσθηση

Ειδήσεις Ελλάδα

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο στο οποίο διακρίνεται η άτυχη 35χρονη τουρίστρια με καταγωγή από την Ουκρανία την οποία καταπλάκωσε ένα βράχος που αποκολλήθηκε στο φαράγγι της Σαμαριάς.

Περιπατητές που βρίσκονταν στο σημείο του ατυχήματος βιντεοσκόπησαν το σκηνικό τρόμου με την ξαφνική αλλαγή του καιρού και την έντονη βροχόπτωση, με τις κραυγές της πονεμένης γυναίκας, να καλεί σε βοήθεια, οι οποίες ακούγονταν παρά τον δυνατό θόρυβο από τη βροχή και τα ορμητικά νερά.

Ένας γιατρός ανάμεσα στους περιπατητές, έσπευσε μνα την βοηθήσει ωστόσο η αιμορραγία στο πόδι της, ήταν ακατάσχετη. Η άτυχη γυναίκα λίγα λεπτά αργότερα έχασε τις αισθήσεις της.

«Ήταν αναίσθητη και της έκαναν ΚΑΡΠΑ»

Διασώστης που συμμετείχε στις έρευνες μίλησε στο MEGA, περιγράφοντας τη στιγμή που έφτασε στο σημείο και το τι αντίκρισε:

«Πήγαν οι μισοί συνάδελφοι από την κάτω μεριά στην έξοδο του φαραγγιού, για να βοηθήσουν στην διακομιδή του θύματος. Κι εμείς ανεβήκαμε από πάνω και περάσαμε το φαράγγι για να δούμε μήπως έχει κάποιο άλλο θύμα. Υπήρχε έντονη βροχόπτωση, δηλαδή κι εμείς μετά που περάσαμε ήταν δύσκολο και για μας».

Τελικά πυροσβέστες από την 3η ΕΜΑΚ ανασύρουν νεκρή την 35χρονη τουρίστρια.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Mega:

Σχετικές ειδήσεις

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό