23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Φανέλα του Μάικλ Τζόρνταν πουλήθηκε πάνω από 3 εκατομμύρια δολάρια!

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε δημοπρασία η εμφάνιση με την οποία αγωνίστηκε ο Μάικλ Τζόρνταν στον ημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων της Βαρκελώνης, ξεπερνώντας τα 3 εκ. δολάρια.

Οποιοδήποτε αναμνηστικό αφορά τον Μάικλ Τζόρνταν, αυτόματα εκτοξεύεται η αξία του. Οι λάτρεις του «Air» είναι εκατομμύρια και πολλοί εξ αυτών δεν διστάζουν να ξοδέψουν τεράστια πολλά για ένα αντικείμενο που σχετίζεται με την τεράστια καριέρα του κορυφαίου μπασκετμπολίστα όλων των εποχών, σύμφωνα με τους περισσότερους.

Η φανέλα που φορούσε στον ημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων της Βαρκελώνης το 1992, προφανώς και θα ήταν το απόλυτο δέλεαρ. Έτσι όταν έγινε γνωστό πως θα τεθεί σε δημοπρασία απ’ τον οίκο Goldin, ήταν δεδομένο πως το ποσό θα εκτοξευτεί. Η διαδικασία έγινε διαδικτυακά και τελικά όντως το ποσό έφτασε σε τεράστιο ύψος.

Η μεγαλύτερη προσφορά που απέκτησε τελικά την φανέλα της Dream Team, φορεμένη απ’ τον Μάικλ Τζόρνταν, έφτασε τα 3,03 εκ. δολάρια. Χρήματα που αποτελούν ένα απ’ τα μεγαλύτερα ποσά που δόθηκαν ποτέ για αθλητικό αναμνηστικό.

Ο Μάικλ Τζόρνταν, πάντως, είναι αυτός που κατέχει το απόλυτο ρεκόρ στην πώληση αθλητικού αναμνηστικού στην ιστορία. Μια φανέλα των Σικάγο Μπουλς φορεμένη απ’ τον «Air», στον πρώτο τελικό του ΝΒΑ το 1998, είχε ξεπεράσει τα 10 εκ. δολάρια! Ρεκόρ που δεν έχει καταρριφθεί.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό