26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης με όνομα Μέσι γίνεται; Όχι φυσικά

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μια από τις πιο «βαριές» φανέλες στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αυτό είναι γνωστό.  Η «Βασίλισσα» Ρεάλ, έχει καταφέρει να κατακτήσει 15 βαρύτιμα τρόπαια Champions League μετά και την κατάκτηση κόντρα στην Ντόρτμουντ στο Webley, έχοντας το απόλυτο ρεκόρ της διοργάνωσης. Φυσικά η ιστορία της δεν σταματάει μόνο εκεί, αφού και στο πρωτάθλημα της La Liga, μετράει τις περισσότερες κατακτήσεις με 36 τρόπαια στην διοργάνωση, εννέα περισσότερα από την δεύτερη Μπαρτσελόνα.

Μέσα στα τόσα χρόνια ιστορίας, όπως είναι λογικό έχουν δημιουργηθεί και «κόντρες» στον σύλλογο της Μαδρίτης, με άλλες ομάδες και παίκτες οι οποίοι απαγορεύονται να τυπωθούν πάνω στην βαρύτιμη φανέλα της, όποιος οπαδός και εάν το ζητάει.

 «Λόγω της πολιτικής μας, δεν είναι δυνατή η προσαρμογή φανελών με συγκεκριμένα ονόματα και αριθμούς, καθώς και συνδυασμούς τους», είναι το μήνυμα της Ρεάλ. φυσικά όπως είναι γνωστό κάθε οπαδός έχει την δυνατότητα παγκοσμίως να αποκτήσει την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας με όποιο όνομα επιθυμεί, στην πλάτη, αλλά μερικά από αυτά έχουν απαγορευτεί από του «μερένχες». Ποια είναι λοιπόν αυτά τα ονόματα που έχουν στοπ.

Από την κατηγορία των εμβληματικών αντιπάλων είναι οι Μέσι, Μαραντόνα, Νεϊμαρ, Κρόιφ, Πικέ, Ανρί, Σουάρες, Τουράν, Σιμεόνε, Κόκε, ενώ από την κατηγορία των ιστορικών παικτών είναι οι Ντι Στέφανο, Τζέντο, Πούσκας, Ζιντάν, Μπέκαμ, Φίγκο, Ρονάλντο Ναζάριο, Κρ. Ρονάλντο, Ραούλ, Κασίγιας, Ράμος, Οζίλ, Τσάμπι Αλόνσο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό