21.4 C
Athens
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Φίνιξ – Μάρα: Η κίνηση που «έλιωσε» τις γυναίκες – Γονάτισε για να φτιάξει το φόρεμά της

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της διεθνούς showbiz είναι ο Χοακίν Φίνιξ  και η Ρούνεϊ Μάρα που εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί του «Academy Museum Gala 2024» και τράβηξαν επάνω τους όλα τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων.

Η σχέση τους είναι μια σχέση γεμάτη αγάπη και τρυφερότητα. Κάτι που έγινε αντιληπτό και από μια μικρή λεπτομέρεια, που έκανε όμως τη διαφορά. Την ώρα που πόζαρε στο φακό η Ρούνεϊ Μάρα, ο Χοακίν Φίνιξ έσκυψε για να φτιάξει την ουρά του φορέματος της… μιας εντυπωσιακής διάφανης vintage δημιουργίας Givenchy Couture FW96 που έκλεψε τις εντυπώσεις, αποπνέοντας μία αίσθηση κομψότητας και ρομαντισμού.

Το Variety κατέγραψε αυτή την όμορφη στιγμή, καθώς ο διάσημος ηθοποιός ντυμένος με ένα μαύρο σμόκιν γονάτισε και έφτιαξε καλύτερα το φόρεμα της συζύγου του, για να φανεί ακόμα πιο λαμπερή, ενώ εκείνη συνέχιζε να ποζάρει, έδειχνε αμήχανη με την γλυκιά κίνηση του συζύγου της. Αφού αντάλλαξαν χαμόγελα, το ζευγάρι, που σπάνια εμφανίζεται μαζί δημοσίως, πόζαρε ξεχωριστά στο κόκκινο χαλί.

Να θυμίσουμε ότι γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Her» το 2013. Ωστόσο, δεν ξεκίνησαν να βγαίνουν μέχρι που ξανασυναντήθηκαν στα γυρίσματα του «Mary Magdalene» λίγα χρόνια αργότερα σύμφωνα με το People. Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση την έκαναν το 2017, στο Φεστιβάλ των Καννών και φέτος έγιναν για δεύτερη φορά γονείς, έχοντας αποκτήσει το 2020 τον Ρίβερ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό