18.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Φίλος της ΑΕΚ στο Ρουκ Ζουκ: Έχω πάρει 10 κιλά από την στεναχώρια (VIDEO)

Ειδήσεις Ελλάδα

20/05 – 19:13

Ξεκινάει επικοινωνία με τους ποδοσφαιριστές ο Αλμέιδα

psyxraimos – 22/05 – 02:49

—Σπανίως είναι τα σχόλια ανοιχτά για να γράψω. Μιας και άνοιξε εδώ το γράφω εδώ.Ο Μάνταλος πρέπει να μείνει. Οι λόγοι που έχει συμβεί όλο αυτό με τον Πέτρο είναι λάθος διαχείριση του προέδρου και η τοξική, νοσηρή, αυτοκαταστροφική δική μας συμπεριφορά που την βλέπουμε παντού μέσα στην κοινωνία την τελευταία δεκαετία.Φαίνεται ότι είναι λάθος η όλη κατάσταση από το ότι έχουμε εγκλωβιστεί σε δύο άκρα στο θέμα Μάνταλος: είτε στην ηγετική και αναντικατάστατη παρουσία στην 11αδα του Μάνταλου είτε πλήρης απαξίωση και “να φύγει”.Η μέση κατάσταση, αρχηγός μεν ο Μάνταλος αλλά όχι βασικός απαραίτητα δεν την είδαμε ποτέ. Φέτος δεν μετράει γιατί πλέον ο ίδιος είχε καταρρεύσει και φαινόταν. Με τέτοια ψυχολογία κανείς δεν μπορεί να παίξει και έτσι δεν μπορεί να κριθεί. Επίσης ηγέτης για να είναι κάποιος πρέπει να νιώθει και την αποδοχή του κόσμου. Αρα από το 2018 και μετά ο Μάνταλος δεν ήταν δυνατόν να βγαίνει ως ηγέτης γιατί είχε τον κόσμο απέναντι. Δεν βγήκε μπροστά στα μεγάλα ντέρμπυ ούτε είχε την ηγετική συμπεριφορά αλλά δεν είναι μόνο αυτοί αρχηγοί. Χωρίς να θέλω να συγκρίνω, για παράδειγμα, ηγέτης ήταν ο Μανωλάς ηγέτης ήταν και ο Σαβέφσκι. Ο Τόνι ήταν από τους πιο αθόρυβους παίχτες απο πλευράς συμπεριφοράς.Ο Μάνταλος πρέπει να μείνει στην ΑΕΚ γιατί: 1) συνδυάζει ποιότητα με εμπειρία μέσα στην ομάδα. Σε μια ομάδα που χτίζεται και απεγνωσμένα ψάχνουμε ένα κορμό αυτοί οι παίχτες είναι οι πρώτοι που κρατάς. Διαφορετικά δεν θα χτίσεις ταυτότητα ποτέ.2) Και ΑΕΚ να μην είναι μετά από τόσα χρόνια την πονάει την ομάδα γιατί έχει ταυτιστεί πλέον το όνομά του μαζί της. Αλήθεια, πόσους παίχτες είχαμε την τελευταία δεκαετία που είπαν όχι στον Ολυμπιακό για να έρθουν στην ΑΕΚ; Πόσοι από αυτούς θα το έκαναν αν ήμασταν στην Β’;3) Η παραμονή του επικοινωνεί σωστά τα πιστεύω της ΑΕΚ. Έναν παίχτη που έχει περάσει δυο χιαστούς για την ομάδα σου, σε έχει στηρίξει στα μαύρα χρόνια του υποβιβασμού, έχει ακούσει τα εξ αμάξης και συνεχίζει να προσπαθεί να προσφέρει το να μην τον κρατάς στο νέο γήπεδο είναι ασέβεια.4) Δεν μπορεί να κριθεί μεσοεπιθετικά η ομάδα όσο δεν έχουμε φτιάξει άμυνα. Η ψυχολογία, εντός παιχνιδιού, ξεκινάει από την άμυνα. Αναρωτηθείτε, θα θεωρούσαμε αποτυχημένες τις χρονιές αν δεν είχαμε χάσει όσους βαθμούς χάσαμε από λάθη αμυντικών; Από διαιτητικά λάθη; Έφταιγε σε αυτά ο Μάνταλος;Ας φτιάξουμε λοιπόν την άμυνα και να πάρουμε 8-10αρια κρατώντας τον Μάνταλο και ας αφήσουμε τις συναισθηματικές υπερβολές. Αλλά εδώ που φτάσαμε αυτό είναι δυνατό μόνο με ένα τρόπο: να δείξουν οι οπαδοί ότι θέλουν τον Μάνταλο στην ΑΕΚ ως αρχηγό αλλά όχι ως μοναδικό και αναντικατάστατο 10αρι. Αν ο ίδιος δεν θέλει έναν τέτοιο ρόλο τότε καλώς να φύγει.Για να μας δω. Όλοι λέμε “κανείς πάνω από την ΑΕΚ”. Αν συμφωνείτε με τα παραπάνω πρέπει στο “κανείς” να δούμε και τον εγωσιμό μας.

17/05 – 22:22

Προαναγγελία αποχώρησης από Μάνταλο! (VIDEO)

illGreko – 19/05 – 11:44

—Βρε μανατζερς ολοι, ο ανθρωπος ειναι πρωτος σε ασίστ παλι φετος και οποιος ξερει λιγο ποδοσφαιρο καταλαβαίνει τι προσφέρει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής!
Για να μην ξεχάσουμε και αυτα που ξερουμε..
Δεν ειναι ηγέτης ας μεινει ως ρολίστας ομως, δεν υπαρχουν πολλοι που με 2 χιαστούς εχουν τετοιες αποδόσεις!Επισης λιγο πολιτισμό, τι θα καταλάβουμε αν τον βρίζουμε;
Ποτέ δεν φταιει μονο ενας και σας το λεω εγω που τον εκραζα πριν καν παρουμε πρωταθλημα!Μονο ΑΕΚ

17/05 – 22:22

Προαναγγελία αποχώρησης από Μάνταλο! (VIDEO)

Nikolas_Georgeas – 18/05 – 19:05

—Σίγουρα ο Μάνταλος τα τελευταία χρόνια είναι κατώτερος των περιστάσεων ενός παίχτη που φοράει το περιβραχιόνιο , σε μια ομάδα με τόσο βαριά φανέλα .
Η συμπεριφορά όμως μερίδας του κόσμου προς το πρόσωπο του είναι απαράδεκτη . Δεν νοείται να αποδοκιμάζεται και να υβριζεται με τέτοιο τρόπο παίκτης ο οποίος φοράει τον δικέφαλο , όσο ανεπαρκής και να σας μοιάζει ώστε να σηκώσει το βάρος των ευθυνών του .
Ντροπή πραγματικά παιδιά .
Όσο με κάνει να ντρέπομαι η πορεία της ομάδας φέτος , το ίδιο και περισσότερο με κάνε να ντρέπομαι ο κανιβαλισμός προς τους παίκτες της ομάδας μας .
Αν δεν βρούμε τη ρίζα του προβλήματος , θα είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε ξανά και ξανά τις ίδιες καταστάσεις .
ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο (ΚΑΘΕ) ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΑΠΛΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ !!

14/05 – 22:02

H αυτοκτονία της χρονιάς στο τέλος μιας τραγικής σεζόν

Tonino_21 – 16/05 – 09:15

—Η ευθύνη έχει όνομα , Δημήτρης Μελισσανίδης . Ότι έγινε μετά το 2018 είναι για σεμινάριο αποφυγής διοίκησης ποδοσφαιρικής ομάδας και να διδάσκεται στα πανεπιστήμια .
Η αυταρέσκεια του και ο υπέρτατος εγωισμός του μόνο κακό κάνουν . Το έλεγα και περσυ που μάζεψε τους δημοσιογράφους να τους κάνει ….μαθήματα (νταντά δηλαδή…) Η ομάδα θέλει ξήλωμα γιατί είναι άρρωστη και όσοι έρχονται κολλάνε αυτόν των ιό του looser ….

18/05 – 14:24

Έφεση του υπευθύνου αδειοδοτήσεων κατά της άδειας συμμετοχής του Άρη!

john_original – 19/05 – 12:08

—ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ..ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΣΩ ΕΚΛΕΨΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟ 1988…ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΤΣΙΓΚΟΦ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΣΑΣ..Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΤΕ ΕΛΕΓΕ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ…ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΙΓΑΝΕ ΛΑΣΤΙΧΑ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ…2008 ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΕΒΑΛΕ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ…ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΝΟΜΟΣ..ΕΜΕΙΣ ΤΟΤΕ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ…ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ…Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ..ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΝΟΜΟΣ..ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ..ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ Ο ΠΑΟΚ ΧΩΡΙΣ ΙΑΤΡΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ 12 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ…Ο ΝΟΜΟΣ ΕΛΕΓΕ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ..ΕΚΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΕ ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΝΚ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ…ΤΡΑΓΙΚΟ…ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΞΕΝΕΡΩΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ…ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΗΘΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ..ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ.. ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό