35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR αποθέωσαν παίκτες και Αταμάν στο Κάουνας []

Ειδήσεις Ελλάδα

Έτοιμος για την 25η αγωνιστική της Euroleague είναι ο Παναθηναϊκός AKTOR. Οι «πράσινοι» κλείνουν τις υποχρεώσεις τους στη διαβολοβδομάδα με μία νέα εκτός έδρας αποστολή, καθώς αντιμετωπίζουν τη Ζαλγκίρις στη Λιθουανία. Μετά την άνετη επικράτηση επί της Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ, το σύνολο του Εργκίν Αταμάν, θέλει να πάρει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, με το οποίο θα εδραιώσει την ομάδα στην τετράδα της βαθμολογίας και συγκεκριμένα την 3η θέση, μία βδομάδα πριν το πολύ μεγάλο ματς με τη Φενέρμπαχτσε.

Ένας από τους παράγοντες που προφανώς παίζουν το ρόλο τους στην πορεία μιας ομάδας, είναι η στήριξη του κόσμου. Ο Παναθηναϊκός AKTOR προφανώς δεν γίνεται να έχει παράπονο σε αυτό, μιας και το ΟΑΚΑ είναι κατάμεστο σε κάθε ματς. Όχι μόνο αυτό, αλλά οι φίλοι της ομάδας, φροντίζουν να τη στηρίζουν με τον τρόπο τους και στο εξωτερικό.

Φίλαθλοι του «τριφυλλιού» βρέθηκαν στο ξενοδοχείο που έμεινε η ομάδα στο Κάουνας, προκειμένου να αποθεώσουν τους παίκτες και τον Εργκίν Αταμάν, δίνοντάς τους ώθηση για να πάρουν τη νίκη στην έδρα της Ζαλγκίρις, η οποία είναι από τις πιο… καυτές στην Ευρώπη. 

Όσο για τη «Ζαλγκίριο Αρίνα», θα είναι γεμάτη με φιλάθλους, μιας και φέτος έχει κάνει SOLD OUT σε όλα τα παιχνίδια της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό