35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Φίλοι του Ολυμπιακού αποθέωσαν Μπαρτζώκα και παίκτες στο ΣΕΦ μετά τον 5ο χαμένο τελικό []

Ειδήσεις Ελλάδα

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών, όμως τερμάτισε στην τρίτη θέση της Ευρώπης, έχοντας μάλιστα στην κατοχή του το Super Cup και το κύπελλο Ελλάδας. Στους τελικούς της Basket League, παρά τη σημαντική απουσία του βασικού σέντερ της ομάδας, Μουσταφά Φαλ, οι Πειραιώτες είχαν κάνει το 2-0 στη σειρά με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τον Ολυμπιακό. Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το μεγάλο αβαντάζ που είχε κόντρα στους «πράσινους» και με τρεις διαδοχικές νίκες… έβγαλε τα μάτια του, με αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να είναι αυτοί που τερμάτισαν στην κορυφή της Basket League.

Στήριξη των φίλων του Ολυμπιακού σε Μπαρτζώκα και παίκτες

Παρά το αρνητικό φινάλε στη σεζόν, οι φίλοι της ομάδας έχουν πίστη στον Γιώργο Μπαρτζώκα και τη διοίκηση. Οι επιτυχίες του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια είναι πολλές και προφανώς ο στόχος είναι να συνεχίσει σε αυτόν τον δρόμο και τη χρονιά που έρχεται.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν τη στήριξή τους στην αγαπημένη τους ομάδα με τον καλύτερο τρόπο. Μετά τον πέμπτο χαμένο τελικό επί του Παναθηναϊκού AKTOR, πολλοί πήγαν στο ΣΕΦ και αποθέωσαν τον Έλληνα προπονητή και τους παίκτες, δείχνοντας ότι πιστεύουν σε αυτούς. Μάλιστα ο Γιώργος Μπαρτζώκας άκουσε να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό