Home Πολιτική Φίλαθλος της Πορτ Βέιλ πήρε στο κυνήγι διαιτητή

Φίλαθλος της Πορτ Βέιλ πήρε στο κυνήγι διαιτητή

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί να έχουν γραφτεί πολλά για τη στάση των Ελλήνων οπαδών και πως στη χώρα μας βλέπουμε πράγματα που δεν γίνονται στο εξωτερικό, αλλά μια καλύτερη ματιά στα παιχνίδια κάθε αγωνιστικής, θα κάνει τους πάντες να αλλάξουν γνώμη. Πόσο μάλλον άμα λέγαμε ότι κάποιο ακραίο συμβάν έγινε σε γήπεδο της Αγγλίας, όπου εδώ και πολλά χρόνια οι Άγγλοι έχουν ηρεμήσει και απλά απολαμβάνουν τα ματς στις εξέδρες. 

Η Πορτ Βέιλ υποδέχθηκε την Πόρτσμουθ σε μία αναμέτρηση για την 30η αγωνιστική στην Α’ Αγγλίας ή για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, στην τρίτη κατηγορία. Η Πόρτσμουθ είναι πρωτοπόρος και θέλει να πάει στην Championship προκειμένου μετά από πολλά χρόνια να διεκδικήσει την άνοδό της στην Premier League. Η Πορτ Βέιλ από την άλλη, είναι κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού και θέλει να παραμείνει στην κατηγορία.

Στο 88′, ο διαιτητής του αγώνα, ενώ το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο 0-0, έδωσε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους. Ένας φίλαθλος της Πορτ Βέιλ, δεν χάρηκε καθόλου από αυτή την απόφαση και θεώρησε ότι η ομάδα του αδικήθηκε. Τι έκανε για να… αντιδράσει; Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε να κυνηγάει τον διαιτητή. 

Οι παίκτες έδειχναν να… απορούν από αυτή την κίνηση και η αλήθεια είναι κάτι το οποίο δεν περίμενε κανείς να δει σε αγγλική αναμέτρηση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version