29 C
Athens
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024

Φίλαθλος έκανε… πρόταση γάμου στις κερκίδες του Ελβετία-Ιταλία

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Τζάκι είναι η μεγάλη τυχερή του Ελβετία-Ιταλία! Συγκεκριμένα, ένας φαν της πρώτης ύψωσε ένα πλακάτ κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, κάνοντας πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Τζάκι. Η αήττητη Ελβετία αντιμετωπίζει την Ιταλία, στην φάση των «16» του Euro2024. Η ομάδα του Μουράτ Γιακίν πέρασε αήττητη από τους ομίλους. Συγκεκριμένα, επικράτησε με 3-1 επί της Ουγγαρίας, ενώ κόντρα στην Σκωτία και στην Γερμανία ήρθε ισόπαλη.

Το εν λόγω αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τερμάτησε 2ο στον όμιλο του και θα κληθεί να αντιμετωπίσει το αντίστοιχο των «Ατζούρι», το οποίο αναδείχθηκε και εκείνο στην 2η θέση του δικού του γκρουπ. Το σύνολο του Λουτσιάνο Σπαλέτι νίκησε την Αλβανία με 2-1, αλλά ηττήθηκε από την Ισπανία με 1-0 και ισοφάρισε στο 90+8′ επί της Κροατία, για το 1-1.

Έτσι, οι Ελβετία και Ιταλία θα αναμετρηθούν στο «Ολύμπιασταντιον», στο Βερολίνο. Οι Ελβετοί έκλεισαν τους δρόμους στην γερμανική πρωτεύουσα. Για την ακρίβεια, απλώθηκαν σε μεγάλο μέρος της πόλης, κατευθυνόμενοι προς το γήπεδο, ενθαρρύνοντας με την φωνή τους την ομάδα τους. Δεν σταμάτησαν εκεί όμως, καθώς υπάρχει ακόμη ένας λόγος να τους συζητάμε.

Πρόκειται για τον υποστηρικτή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Ελβετίας, ο οποίος ύψωσε ένα πλακάτ σε σχήμα καρδιάς, με ροζ βάση. Πάνω σε αυτό έγραψε με μαύρα γράμματα «Τζάκι θα με παντρευτείς;».

REUTERS

Ο νικητής του εν λόγω παιχνιδιού θα περάσει στους «8», μιας και που τα ματς είναι νοκ-άουτ. Ο αντίπαλος που θα αντιμετωπίσουν κάνοντας το επόμενο βήμα, θα είναι ένας εκ των Αγγλία – Σλοβακία, οι οποίοι θα δώσουν την δική του «μάχη» την Κυριακή (30/06, 19:00).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό