22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Φήμες ότι έρχονται σύντομα τα παιχνίδια των Game Boy και Game Boy Color

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Nintendo Switch πλησιάζει στον 5ο χρόνο ζωής και αδιαμφισβήτητα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία της Nintendo, παρά το γεγονός ότι τεχνικά βρίσκεται πίσω από τις παιχνιδοκονσόλες των Sony και Microsoft, ενώ και η τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας είναι σχετικά τσουχτερή για τα παιχνίδια.

Παρόλα αυτά, η φορητή παιχνιδοκονσόλα συνεχίζει να πουλά με εξαιρετικούς ρυθμούς και σε αυτό βοηθά το σταδιακό λανσάρισμα αποκλειστικών τίτλων που τονώνουν το ενδιαφέρον των κατόχων, αλλά και όσων σκέφτονται να το αγοράσουν. Τα πράγματα ίσως γίνουν ακόμη πιο ενδιαφέροντα στο κοντινό μέλλον εάν επιβεβαιωθούν οι φήμες που θέλουν τη Nintendo να προσθέτει τα παιχνίδια των Game Boy και Game Boy Color στη συνδρομητική υπηρεσία Nintendo Switch Online!

Η φημολογία είχε ξεκινήσει το 2019, όταν μια ομάδα ερευνητών είχε εντοπίσει 4 τύπους emulator στον κώδικα του Nintendo Switch, με τους δύο από αυτούς να αφορούν τα παιχνίδια των NES και SNES (κωδικές ονομασίες Kachikachi και Canoe αντίστοιχα). Οι άλλοι δύο (Hiyoko και Count) παραμένουν ανενεργοί και δεν αποκλείεται να είναι αυτοί που αντιστοιχούν στα Game Boy και Game Boy Color.

Αυτό πιστεύουν τόσο ο φημισμένος podcaster NateDrake, όσο και η πολύ έγκριτη ιστοσελίδα NintendoLife, με τον πρώτο να είναι αισιόδοξος ότι θα δούμε τα παιχνίδια των Game Boy και Game Boy Color μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Είναι απορίας άξιον γιατί η Nintendo δεν επενδύει περισσότερο στην ιδιαίτερα κερδοφόρα ρετρολαγνεία των τελευταίων ετών. Αυτή τη στιγμή μια συνδρομή στο Nintendo Switch Online δίνει μεν πρόσβαση σε 100+ παιχνίδια των NES και SNES, αλλά η πλειοψηφία των αναλυτών θεωρεί πως η προσθήκη περισσότερων παλιών τίτλων θα φέρει μόνο κέρδος για την εταιρεία.

Στην τελική, ποιος δεν θα ήθελε να παίξει το κλασικό Super Mario Land στο Switch;

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό