19.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Φήμες το θέλουν να έρχεται και στο Nintendo Switch

Ειδήσεις Ελλάδα

Μέχρι σήμερα έχουμε δει αρκετούς τίτλους από το franchise του Assassin’s Creed βασισμένους σε διαφορετικές χρονικές στιγμές της ανθρώπινης ιστορίας και με διαφορετικούς ήρωες. Αυτή που ίσως αγάπησε περισσότερο ο κόσμος του Assassin’s Creed ήταν η ιστορία του Ezio Auditore da Firenze ο οποίος αποτελεί και έναν ίσως από τους πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες του franchise. Μία νέα φήμη θέλει το Assassin’s Creed: The Ezio Collection να έρχεται και στο Nintendo Switch αρκετά σύντομα.

Μέχρι σήμερα έχουμε δει μερικούς τίτλους από το franchise του Assassin’s Creed να γίνονται διαθέσιμοι για το Nintendo Switch. Με βάσει τις δυνατότητες που έχει το Switch, και μιλώντας για τίτλους που δεν ζητάνε υπερβολές όσον αφορά το τεχνικό μέρος, η πιθανότητα να δούμε μια τέτοια συλλογή είναι αρκετές. Το μόνο που μένει είναι να υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση από την ίδια την Nintendo, δίνοντας την ευκαιρία και στους κατόχους του Switch να παίξουν την ιστορία του Ezio Auditore da Firenze.

Η αγάπη του Μάνου για τα games ξεκίνησε από μικρή ηλικία. Η αρχή έγινε με ένα Atari, για να ακολουθήσει το Super Nintendo και στη συνέχεια έγινε πάθος. Λάτρης των RPGs, Action, FPS, Strategy Games, Football Manager και ότι έχει να κάνει με τη τεχνολογία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό