14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Φήμες θέλουν την Porsche να ετοιμάζει ένα νέο hypercar

Ειδήσεις Ελλάδα

Έχοντας την μεγαλύτερη και πιο πλήρη γκάμα στην ιστορία της, με θερμικά και ηλεκτρικά μοντέλα, η Porsche φαίνεται ότι θέλει να επιστρέψει και στην κατηγορία των hypercars με ένα αυτοκίνητο που θα συγκεντρώνει επάνω του όλη την σύγχρονη τεχνολογία της εταιρίας.
Ένα site από την Αυστραλία φέρνει στην επιφάνεια κάποιες μάλλον βάσιμες φήμες ότι η Porsche ετοιμάζει τον διάδοχο της GT1. Η πληροφορία έρχεται από έναν υπάλληλο της εταιρίας στις ΗΠΑ, ο οποίος μάλιστα υποστήριξε ότι η Porsche παίρνει ήδη κάποιες προκαταβολές από VIP πελάτες της.

Το αυτοκίνητο αυτό θα έρθει ως συνέχεια των Carrera GT και της 918 Spyder και αν τελικά προχωρήσει η παραγωγή του θα είναι ότι πιο extreme θα έχει κατασκευάσει ποτέ η εταιρία σε έκδοση δρόμου.
Θα έχει ενδιαφέρον πάντως, αν ευσταθούν οι φήμες, να δούμε αν το μοντέλο αυτό θα βασιστεί στην 911 ή θα πάρει στοιχεία από το πρωτότυπο που παρουσίασε πέρσι η Porsche για τους αγώνες του WEC, και για το οποίο θα ήταν σχετικά εύκολο να δημιουργηθεί και μία έκδοση δρόμου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό