18.1 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Φήμες για δημιουργία live-action σειράς από την Amazon

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνεχίζονται οι επικές παραγωγές από την Amazon, η οποία μετά το The Lord of the Rings και το The Wheel of Time φαίνεται ότι έχει βάλει στόχο να δημιουργήσει μια live-action μεταφορά της σειράς God of War!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Deadline, η Amazon βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Sony προκειμένου να αναλάβουν από κοινού την παραγωγή οι ομάδες πίσω από τα The Wheel of Time και The Expanse με την PlayStation Productions. Μέχρι στιγμής, πάντως, αμφότερες οι πλευρές έχουν αρνηθεί να σχολιάσουν την είδηση.

Παρά τη σιγή ιχθύος που τηρείται, δεν θα προξενούσε ιδιαίτερη εντύπωση ένα τέτοιο εγχείρημα, μιας και η Sony έχει ξεκαθαρίσει πως στόχος της PlayStation Productions είναι να επεκτείνει τα franchises της εταιρείας και σε άλλους χώρους πλην του gaming. Ήδη έχουμε δει την ταινία Uncharted και γνωρίζουμε ότι ετοιμάζεται η αντίστοιχη μεταφορά του Ghost of Tsushima, ενώ το δίκτυο HBO ετοιμάζει την τηλεοπτική μεταφορά του The Last of Us.

Μια ενδεχόμενη live-action μεταφορά του God of War πιθανότατα θα πρέπει να “σπάσει” σε αρκετές σεζόν για να πιάσει την ατμόσφαιρα των πρώτων παιχνιδιών που βασίζονται στην αρχαιοελληνική μυθολογία και στη συνέχεια να φτάσει μέχρι την πρόσφατη στροφή στην Σκανδιναβία.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό