17.7 C
Athens
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Φέτος την δήλωση για το Final Four θα την κάνουν οι παίκτες

Ειδήσεις Ελλάδα

Πέρσι, ο Εργκίν Αταμάν είχε ζητήσει από τον κόσμο του Παναθηναϊκού να κλείσει εισιτήρια για Βερολίνο. Δικαιώθηκε. Το «τριφύλλι» έραψε το έβδομο αστέρι στη φανέλα. Φέτος, όμως, ο Τούρκος προπονητής περιμένει αυτή την δήλωση από τους παίκτες του, μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

«Την περυσινή σεζόν το είπα αυτό γιατί ήθελα να στείλω ένα μεγάλο μήνυμα στον κόσμο. Φέτος θέλω να περιμένω λίγο, θα είμαστε έτοιμοι να συμμετάσχουμε στο Final Four, περιμένω αυτό το μήνυμα από τους αρχηγούς και από την ομάδα. Σύντομα θα έρθει και αυτό το μήνυμα, αλλά πρώτα θέλω να το στείλει η ομάδα» τόνισε χαρακτηριστικά

Από την πλευρά του, ο ηγέτης του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκας μίλησε για την εκκίνηση των πρωταθλητών Ευρώπης στη σεζόν και την συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Το παρελθόν είναι παρελθόν, ο κόσμος θυμάται και όλοι ζούμε για το παρόν. Κανένας δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Αυτά που κάναμε πέρυσι ήταν κάτι το παραμυθένιο, κάτι το φανταστικό αλλά όπως βλέπετε η χρονιά έχει ξεκινήσει περίεργα για εμάς. Προσπαθούμε να εντάξουμε όλοι μαζί τις νέες προσθήκες οι οποίες είναι υψηλού επιπέδου στην πετυχημένη συνταγή που ήταν η περυσινή.

Θέλει χρόνο. Κάποιοι παίκτες, όπως και εγώ, δεν βρισκόμαστε στα καλύτερα στάδια επιπέδου που θέλω να βρίσκομαι επειδή πέρασα ένα δύσκολο καλοκαίρι με τον τραυματισμό μου. Όλα αυτά σιγά σιγά, χτίζονται μέρα με την ημέρα. Υπάρχει το μέταλλο, υπάρχει το υλικό, οπότε είμαστε όλοι αισιόδοξοι για το μέλλον.

Του κόουτς του αρέσει να μιλάει για μακροπρόθεσμους στόχους, εγώ σαν παίκτης είναι το κοντινό που μου αρέσει να μιλάω και να πηγαίνω παιχνίδι με παιχνίδι. Ο στόχος του Παναθηναϊκού όπως και πέρυσι είναι να πάει όσο υψηλότερα μπορεί στα play off και από και πέρα να παίξει τα ρέστα του στα play off είτε με πλεονέκτημα είτε με μειονέκτημα έδρας απέναντι σε καλές ομάδες. Αυτό έγινε και πέρυσι, αυτό θα γίνει και φέτος».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό