22.3 C
Athens
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Φάμελλος: «Ο Κασσελάκης θέλει τα μέλη μόνο για να ψηφίζουν, όχι για να έχουν άποψη»

Ειδήσεις Ελλάδα

Για ένα τελείως διαφορετικό κλίμα από τις εσωκομματικές κόντρες που βγαίνουν στα ΜΜΕ, το οποίο υπάρχει στις συγκεντρώσεις, έκανε λόγο ο Σωκράτης Φάμελλος μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας (21/10) στην εκπομπή «Πίσω από τις Γραμμές» του Action 24.

«Στις συγκεντρώσεις της Πάτρας και της Λάρισας είχαμε νέα απογραφικά δελτία. Αυτό σημαίνει ότι είχαμε νέες εγγραφές στο ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να ήταν 10 τουλάχιστον σε κάθε πόλη. Δεν είναι αυτό που βλέπετε, είναι μία διαφορετική κατάσταση. Ζήτημα να μου είπε ένας πολίτης κάτι. Υπάρχει τελικά επόμενη μέρα. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ανακούφιση και ηρεμία για την επόμενη ημέρα, γιατί υπήρχε μια αγωνία. Εγώ την είχα ζήσει και όταν είχε αποχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας», τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Επισήμανε ότι μέχρι την Παρασκευή είναι η προθεσμία εγγραφών στο ΣΥΡΙΖΑ και απηύθυνε κάλεσμα για εγγραφή νέων μελών και επιστροφή στελεχών που αποχώρησαν μετά τις ευρωεκλογές για «να μετέχουν στον προσυνεδριακό διάλογο». Ο κ. Φάμελλος επανάλαβε την άποψη ότι υπάρχουν πολίτες που ενδιαφέρονται και χαρακτήρισε «ανησυχητικά» τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Όπως είπε, αυτή την κατάσταση την προκάλεσε η πλευρά Κασσελάκη από λανθασμένες επιλογές. «Έκανε μία τραυματική επίθεση στο κόμμα στο οποίο θεωρητικά θέλει να ηγείται» σημείωσε ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεών υπογράμμισε ότι «το να αλλάζεις ομάδα που κερδίζει στη Βουλή είναι αυτογκόλ από τα αποδυτήρια».

«Ζούμε το παράλογο, επιδιώξαμε να μην υπάρξει αποκλεισμός και να πάμε στα μέλη αλλά όπως φαίνεται προηγούμενος πρόεδρος θέλει τα μέλη μόνο για να ψηφίζουν όχι για να έχουν άποψη». Έριξε νέα «βέλη» στον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας πως δημιουργήθηκε ένα κλίμα απαξίωσης στο ΣΥΡΙΖΑ, «που προκλήθηκε από τον προηγούμενο πρόεδρο και μόνος που χαίρεται είναι Μητσοτάκης».

Κλείνοντας ο Σωκράτης Φάμελλος είπε ότι θα παραστεί στη συζήτηση που διοργανώνει την Τρίτη (22/10) το Ινστιτούτο του Αλέξη Τσίπρα, με θέμα «Αντιμετώπιση της ακρίβειας, οι προκλήσεις και οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας». Τόνισε ότι ήταν μέλος της κυβέρνησης που κράτησε την κοινωνία «όρθια» και έβγαλε την Ελλάδα από τα μνημόνια ενώ αναβάθμισε και τη γεωπολιτική θέση της χώρας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό