15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Υπό το βλέμμα του Μπατίστ και του Τσαρτσαρή το φιλικό του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

17/05 – 22:22

Προαναγγελία αποχώρησης από Μάνταλο! (VIDEO)

illGreko – 18/05 – 21:06

—Βρε μανατζερς ολοι, ο ανθρωπος ειναι πρωτος σε ασίστ παλι φετος και οποιος ξερει λιγο ποδοσφαιρο καταλαβαίνει τι προσφέρει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής!
Για να μην ξεχάσουμε και αυτα που ξερουμε..
Δεν ειναι ηγέτης ας μεινει ως ρολίστας ομως, δεν υπαρχουν πολλοι που με 2 χιαστούς εχουν τετοιες αποδόσεις!Επισης λιγο πολιτισμό, τι θα καταλάβουμε αν τον βρίζουμε;
Ποτέ δεν φταιει μονο ενας και σας το λεω εγω που τον εκραζα πριν καν παρουμε πρωταθλημα!Μονο ΑΕΚ

17/05 – 22:22

Προαναγγελία αποχώρησης από Μάνταλο! (VIDEO)

Nikolas_Georgeas – 18/05 – 19:05

—Σίγουρα ο Μάνταλος τα τελευταία χρόνια είναι κατώτερος των περιστάσεων ενός παίχτη που φοράει το περιβραχιόνιο , σε μια ομάδα με τόσο βαριά φανέλα .
Η συμπεριφορά όμως μερίδας του κόσμου προς το πρόσωπο του είναι απαράδεκτη . Δεν νοείται να αποδοκιμάζεται και να υβριζεται με τέτοιο τρόπο παίκτης ο οποίος φοράει τον δικέφαλο , όσο ανεπαρκής και να σας μοιάζει ώστε να σηκώσει το βάρος των ευθυνών του .
Ντροπή πραγματικά παιδιά .
Όσο με κάνει να ντρέπομαι η πορεία της ομάδας φέτος , το ίδιο και περισσότερο με κάνε να ντρέπομαι ο κανιβαλισμός προς τους παίκτες της ομάδας μας .
Αν δεν βρούμε τη ρίζα του προβλήματος , θα είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε ξανά και ξανά τις ίδιες καταστάσεις .
ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο (ΚΑΘΕ) ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΑΠΛΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ !!

14/05 – 22:02

H αυτοκτονία της χρονιάς στο τέλος μιας τραγικής σεζόν

Tonino_21 – 16/05 – 09:15

—Η ευθύνη έχει όνομα , Δημήτρης Μελισσανίδης . Ότι έγινε μετά το 2018 είναι για σεμινάριο αποφυγής διοίκησης ποδοσφαιρικής ομάδας και να διδάσκεται στα πανεπιστήμια .
Η αυταρέσκεια του και ο υπέρτατος εγωισμός του μόνο κακό κάνουν . Το έλεγα και περσυ που μάζεψε τους δημοσιογράφους να τους κάνει ….μαθήματα (νταντά δηλαδή…) Η ομάδα θέλει ξήλωμα γιατί είναι άρρωστη και όσοι έρχονται κολλάνε αυτόν των ιό του looser ….

18/05 – 14:24

Έφεση του υπευθύνου αδειοδοτήσεων κατά της άδειας συμμετοχής του Άρη!

john_original – 18/05 – 20:01

—ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ..ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΣΩ ΕΚΛΕΨΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟ 1988…ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΤΣΙΓΚΟΦ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΣΑΣ..Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΤΕ ΕΛΕΓΕ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ…ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΙΓΑΝΕ ΛΑΣΤΙΧΑ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ…2008 ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΕΒΑΛΕ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ…ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΝΟΜΟΣ..ΕΜΕΙΣ ΤΟΤΕ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ…ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ…Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ..ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΝΟΜΟΣ..ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ..ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ Ο ΠΑΟΚ ΧΩΡΙΣ ΙΑΤΡΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ 12 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ…Ο ΝΟΜΟΣ ΕΛΕΓΕ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ..ΕΚΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΕ ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΝΚ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ…ΤΡΑΓΙΚΟ…ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΞΕΝΕΡΩΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ…ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΗΘΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ..ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ.. ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό