25.4 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Υπό στενή παρακολούθηση ο διάσημος ράπερ Diddy – Πληροφορίες ότι έχει τάσεις αυτοκτονίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Στη φυλακή εξακολουθεί να βρίσκεται ο διάσημος ράπερ και μουσικός παραγωγός Diddy την ώρα που στο προσκήνιο έρχονται νέα στοιχεία αναφορικά με τις συνθήκες κράτησής του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση, καθώς μετά τη δημοσιοποίηση του κατηγορητηρίου ο φόβος να βάλει τέλος στη ζωή του εντείνεται ολοένα και περισσότερο. Οι αξιωματούχοι αποφάνθηκαν ότι ο 54χρονος είναι σε κατάσταση σοκ και η ψυχική του κατάσταση είναι ασαφής, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του People.

Τα νέα για την ψυχική κατάσταση του -κατά κόσμον- Sean Combs έρχονται λίγες μόνο μέρες μετά τη σύλληψή του από ομοσπονδιακούς πράκτορες στο Park Hyatt της Νέας Υόρκης τη Δευτέρα (16/9) το βράδυ.

Ο Combs παραμένει στη φυλακή καθώς κατηγορείται πως είναι ο «εγκέφαλος» μιας εγκληματικής οργάνωσης που εμπλέκεται σε εμπρησμούς, απαγωγές, καταναγκαστική εργασία, δωροδοκία, παρακώλυση της Δικαιοσύνης και εμπορία ανθρώπων. Δικαστής που ασχολείται με την υπόθεση (ο δεύτερος) δεν έκανε δεκτά το αιτήματά του για κατ’ οίκον κράτηση με «βραχιολάκι» ούτε για την καταβολή εγγύησης ύψους 50 εκατ. δολαρίων που πρότειναν οι δικηγόροι του. 

Ο ράπερ κρατείται υπό «βάρβαρες» συνθήκες, λένε οι δικηγόροι του

Η σύλληψη του Combs -ο οποίος εξακολουθεί να δηλώνει αθώος σε όλες τις κατηγορίες που τον βαραίνουν-  ήρθε περίπου έξι μήνες μετά την έφοδο των ομοσπονδιακών αρχών που διενεργούσαν έρευνα για trafficking -και όχι μόνο- στα σπίτια του στο Λος Άντζελες και στο Μαϊάμι. Το κατηγορητήριο -14 σελίδων- είναι ιδιαίτερα βαρύ και εάν τελικά ο ράπερ και παραγωγός δίσκων καταδικαστεί, θα αντιμετωπίσει ποινή 15 ετών έως και ισόβια κάθειρξη.

Η περιβόητη φυλακή μαστίζεται εδώ και καιρό από ιστορίες για «βάρβαρες» και  «κατακριτέες» συνθήκες για τους κρατούμενους, στις οποίες περιλαμβάνονται οι σεξουαλικοί κακοποιοί R. Kelly και Ghislaine Maxwell.

Το ίδρυμα -το οποίο φιλοξενεί προφυλακισμένους καθώς και όσους εκτίουν σύντομες ομοσπονδιακές ποινές- αυτή τη στιγμή φιλοξενεί περίπου 1.700 κρατούμενους. Η χωρητικότητά του φέρεται να είναι σχεδόν 3.000. Οι δικηγόροι του Combs υποστήριξαν ότι οι συνθήκες μέσα στο σωφρονιστικό κατάστημα δεν είναι οι κατάλληλες για τον μεγιστάνα της ραπ.

«Μόλις νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, ένας κρατούμενος δολοφονήθηκε», έγραψαν, σύμφωνα με την Daily Beast. «Τουλάχιστον τέσσερις κρατούμενοι έχουν αυτοκτονήσει εκεί τα τελευταία τρία χρόνια».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό