23.4 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

«Υπόκλιση» της Ρεάλ στον μεγάλο αντίπαλο Αντρές Ινιέστα: «Αναγνώριση και θαυμασμός»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Αντρές Ινιέστα ανακοίνωσε, έπειτα από 22 χρόνια καριέρας, την απόσυρση του από την ενεργό δράση την Τρίτη (08/10).

Μετά την ανάρτηση του Λιονέλ Μέσι για τον Ισπανό μέσο, έρχεται η Ρεάλ Μαδρίτης μέσω ανακοίνωσης να τιμήσει και να «υποκλίθει» και εκείνη με την σειρά της στον «αιώνιο» της αντίπαλο.

«Η Ρεάλ, ο πρόεδρός της και η διοίκηση, αναγνωρίζουν και θαυμάζουν έναν από τους πιο κορυφαίους Ισπανούς ποδοσφαιριστές στο παγκόσμιο στερέωμα.

Ο Ινιέστα με την ποιότητά του και τις αξίες του βοήθησε το άθλημα, περισσότερο και από τους τίτλους που κατέκτησε. Το iconic γκολ του στον τελικό του Μουντιάλ του 2010 θα παραμείνει για πάντα στη μνήμη όλων των Ισπανών φιλάθλων.

Η Ρεάλ τού εύχεται καλή τύχη σ’ εκείνον και την οικογένειά του για το επόμενο στάδιο της ζωής τους»  ανέφερε η «βασίλισσα».

Η τροπαιοθήκη του Αντρές Ινιέστα

Ο Αντρές Ινιέστα στα 22 χρόνια καριέρας του, κατέκτησε 35 τρόπαια τόσο με την μεγάλη του αγάπη Μπαρτσελόνα, όσο και με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του, Ισπανία,. 

Με τους  «Μπλαουγκράνα», ο 40χρονος μέσος κατέκτησε τέσσερα Champions League, τρία Παγκόσμια Κύπελλα συλλόγων, τρία Σούπερ καπ Ευρώπης, εννέα πρωταθλήματα Ισπανίας και έξι κύπελλα. Παράλληλα με την φανέλα των «Φούριας Ρόχας» κατέκτησε δύο Euro (2008, 2012) και φυσικά το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2010, με τον ίδιο να σκοράρει το νικητήριο γκολ στο τελικό απέναντι στους Ολλανδούς στο 26ο λεπτό της παράτασης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό